Avaldsnes og Arna Bjørnar til kamp om cupfinaleplass

Semiefinale Avaldsnes- Arna Bjørnar 30.09 kl. 16.00 Foto: Njål Arnar Johansen

I cupfinalen for kvinner i 2017 kommer et lag fra Vestlandet til å møte et lag fra Østlandet idet de 2 semiefinalene i år består av:

Lørdag 30.09.17 kl. 13.00     Vålerenga - LSK

Lørdag 30.09.17 kl. 16.00   Avaldsnes- Arna Bjørnar

Det store målet for alle lag er å komme til cupfinalen og normalt vil LSK og Avaldsnes være favoritter i disse semiefinalene, men cup er cup og alle kamper starter på 0-0. Arna Bjørnar har spilt 2 ganger mot Avaldsnes i serien i år, vårkampen på Karmøy endte uavgjort 2-2 i en kamp AB godt kunne ha vunnet, mens høstkampen hjemme på Arna Idrettspark endte med en 3-0 seier til Avaldsnes på en dag med middels prestasjoner fra hjemmelagets side.

Etter en flott start på sesongen har Arna Bjørnar svingt litt i prestasjonene etter sommerpausen. Avaldsnes var litt varierende på forsesongen og har vært relativt stabile i høstsesongen. Pga landskamper og pga den fremskutte kampen mot Sandviken har Arna Bjørnar hatt en lengre spillepause enn Avaldsnes, og det blir spennende å se hvor laget står etter denne pausen. Cecilie og Ine er bortreist på studieutveksling, Maria og Emile er usikre om de blir spilleklare og Vilde Bøe Risa er fortsatt langtidsskadd. På en dag hvor laget får ting til å stemme kan AB likevel slå hvilket norsk lag som helst, vi satser på at det blir tilfellet på lørdag,

Kampen blir direkte overført på NRK1.

Cupfinalen for kvinner vil i år bli spilt 18 november mens cupfinalen for menn spilles 3 desember.

PS. Seriekampen mot Medkila som er satt opp 1/10 forutsetter vi blir utsatt til ca. 4/10.

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift