Klar for ny hjemmekamp- denne gang blir det midtuke

Onsdag 4/10 kl. 1900 Arna Bjørnar - Medkila

Ny kamp for Rikke &co onsdag                           Arkivfoto: Njål Arnar Johansen

Onsdag 4 oktober når Medkila kommer på besøk innledes en periode med 3 hjemmekamper etter hverandre for Arna Bjørnar. Kampen skulle egentlig vært spilt 1/10, men pga semiefinalen mot Avaldsnes den 30/10 måtte kampen flyttes. Midtukekamp for laget fra Harstad er sikkert ikke det de aller mest ønsket seg. De neste hjemmekampene er 14/10 mot Røa og 28/10 mot Sandviken. 

Medkila med tidlligere Arna Bjørnar spiller Margunn Haugenes som trener ligger for øyeblikket aller sist på tabellen med 2 poeng på 17 kamper, men selv om det ser mørkt ut så fortsatt mulig for Harstad-laget å kjempe seg forbi Grand Bodø som har 8 poeng på 18 kamper og Kolbotn som har 9 poeng på 19 kamper. Så Arnar Bjørnar må være forberedt på å møte et lag som kjemper intenst for å beholde plassen i toppserien, og slike kamper er aldri lette. Medkila sine 2 poeng kommer begge etter uavgjorttkamper mot Sandviken hvor resultatet ble 1-1 både borte og hjemme.

Arna Bjørnar leverte spesielt i 2 omgang en god semiefinale mot Avaldsnes, og virket å være på rett vei igjen. På spillersiden er det imidlertid en del begrensninger,Lisa Naalsund må stå over kampen med 3 gule kort mens Ine Wedaa og Cecilie Kvamme begge er borte på studieutveksling, Andrine Mo er skadet og Maria Brochmann fortsatt usikker.  Det betyr at bortsett fra Lisa Naalsund så er samme lag disponibelt som de som spilte semiefinale mot Avaldsnes.

Vi satser uansett på at poengene blir værende i Bergen.

Øvrige kamper i runde 18 er spilt bortsett fra :

Tirs. 3/10 kl. 16.30 Sandviken-Stabæk Normalt ville vi sagt at Stabæk er favoritter i denne kampen. men Sandviken på Stemmemyren er alltid vanskelig. Tips: U 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift