Målfest på Arna Idrettspark !

Arna Bjørnar - Medkila 6-0

Ingrid Altermark fikk avslutte målfesten, takker Kristin Risnes for innlegget                             Foto: Njål Arnar Johansen

Det ble målfest i flomlyskampen på Arna Idrettspark da Arna Bjørnar tok imot Medkila i siste kamp i toppseriens runde 18. Hele 6-0 sto det til slutt i målprotokollen og det var egentlig ikke et mål for mye, med litt flaks kunne ytterligere 2-3 baller lagt i nettet.

Kampen startet litt forsiktig og egentlig jevnt fra begge lag og etter ca. 9 minutter hadde Arna Bjørnar sin første store målsjanse da Kristin Risnes skudd fra skrått hold ble reddet på streken av en Medkilaforsvarer som fikk hodet på ballen og headet den over til corner før den havnet i nettet. Men etter 10 minutter fikk Arna Bjørnar hull på byllen da Helene Gloppen  headet perfekt inn et godt slått corner fra Elise Stenevik. Deretter dabbet kampen litt av i intensitet med noen halvgode forsøk fra begge lag. Nærmest var faktisk Medkila da den våte og sleipe ballen gled ut av hanskene til Alyssa Gianetti og i stolpen før hun fikk slått ballen ut til corner. Men i det 41 minutt satte Amalie Eikeland inn 2-0 etter et flott angrep, og dette ble også pauseresultatet.

Andre omgang var 8 minutter gammel da Amnalie Eikelands skudd ble blokkert før hun selv satte returen i mål og derved 3-0. Herfra og inn var det stort sett enveiskjøring mot Medkilas mål, men nordlendingene skal ha for det at de aldri ga opp selv om muligheten for poeng ble mindre og mindre. I det 67 minutt ble Thea Bjelde byttet inn på banen og i det 75 minutt scoret hun like godt alene med keeper etter å ha blitt fint spilt gjennom Medkilas forsvar. Josee Nahi prøvde iherdig på scoring i denne kampen med 1 heading som gikk like utenfor og 3-4 langskudd som gikk rett på keeper, men i det 86 minutt la hun på til 5-0 etter å ha headet inn et godt innlegg foran mål.På overtid kom også Ingrid Altermark på scoringslisten mot sine gamle klubbvenninner og fastsatte sluttresultatet til 6-0.

Det var en god kamp fra Arna Bjørnars side som viste frem mye bra selv om banen var våt og glatt etter flere dagers regnvær. Alle gjorde en god kamp, men vi likte spesielt godt det vi så fra Kristin Risnes, Rikke Nygård, Amalie Eikeland og Emilie Nautnes. Og kjekt var det også at Kristine Karstad fikk sin debut i en toppseriekamp.

Fra Medkilas side var det endel "kick and run", men laget var slett ikke ufarlig i angrep med spesielt stor fart på høyrekanten.

Dommertrioen var gode, selv om vi sjåvinistisk sett syntes det var litt strengt å gi Emilie Nautnes gult kort.

BA's referat: https://www.ba.no/sport/fotball/arna-bjornar/malfest-for-arna-bjornar/s/5-8-665107

Dagbladet : https://www.dagbladet.no/sport/ny-nedtur-for-medkila/68758224

Kvinnefotballmagasinet:  https://www.facebook.com/kvinnefotballmagasinet/photos/a.119613684878414.20900.117756068397509/816964431809999/?type=3&theater

BT's referat: https://www.bt.no/100Sport/fotball/Derfor-kommer-Arna-Bjornar-til-a-kjempe-for-livet-om-sjetteplassen-243330b.html

Bygdanytt: https://www.bygdanytt.no/sport/i/rk6oA/Arna-Bjornar-kjorte-over-Medkila

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift