Revansje mot Sandviken og foran spennende innspurt

Arna Bjørnar - Sandviken 2-0

Emilie åpnet scoringene mot Sandviken

I årets siste hjemmekamp fikk Arna Bjørnar vist hvem som er storesøster på kvinnesiden i fotball i Bergen da de slo Sandviken 2-0 på en våt og sleip gressmatte. I store deler av 1 omgang foregikk det meste av spillet på Sandvikens banehalvdel, men når det er 21 spillere på 1 banehalvdel blir det også tilsvarende trangt å komme gjennom til målsjanser. Men vi talte en del målsjanser som burde gitt ledelse til hjemmelaget pluss et uttall av cornere. Først i det 39 minutt fikk hjemmelaget hull på byllen da Emma Fletcher regisserte et flott angrep og sendte en pasning til Emilie Nautnes som kaldt og rolig ekspederte ballen i mål. Flere scoringer ble det ikke i 1 omgang, som da ebbet ut med 1-0 til hjemmelaget.

I andre omgang kom Sandviken langt mer med og høyere på banen og de kunne utmerket godt ha utlignet til 1-1 hvis det ikke hadde vært for en feberredning fra Alyssa Gianetti som reddet da Sandviken kom i angrep med 2 angripere mot 1 forsvarer. Arna Bjørnar hadde også sine sjanser, og Sandviken hadde et skudd i tverrliggeren som kunne snudd kampen. Men i det 89 minutt ble Emile Nautnes felt inne i straffefeltet, og Lisa Naalsund sendte straffen sikkert i mål og derved 2-0 og punktering av kampen.  

Kampen var ingen stor fotballkamp, men typisk lokalderby med mange kamper i kampen. De yngste hadde en meget god kamp med målscorer Emilie Nautnes som stadig skapte farlige situasjoner og ikke minst banens beste den enda yngre Rikke Nygård som spilte en meget god kamp. Kampen sett under ett med totaldominans til AB i første omgang, var det et rettferdig resultat etter vår oppfatning.

Kampen om 6 plassen hardnet ytterligere til, foran siste runde ligger Røa, Arna Bjørnar og Vålerenga alle med 34 poeng men adskilt på målforskjell på 5,6 og 7 plass.

Bygdanytt:   https://www.bygdanytt.no/sport/i/A8Qyx/Rodtroyene-fikk-revansj-mot-Sandviken?spid_rel=2

BT:              https://www.bt.no/100Sport/fotball/Rikke-Nygard-og-Arna-Bjornar-tok-alle-poengene-i-kampen-mot-sosterens-Sandviken-244479b.html

BA:             https://www.ba.no/sport/arna-bjornar/sandviken-kvinner/deilig-revansje-for-nautnes/s/5-8-679162

 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift