Kjempeinnsats på Klepp berget 6 plassen for Arna Bjørnar

Klepp-Arna Bjørnar 0-0

Ingrid Stenevik og forsvaret hindret Kleppscoringer i denne vktige kampen                            Arkivfoto: Njål Arnar Johansen

Kampen på Klepp stadion var den eneste kampen i siste runde hvor resultatet hadde betydning for begge lagene, og kampen bar preg av nettopp det. Arna Bjørnar kjempet med Røa og Vålerenga om å unngå 7 plassen, mens Klepp kjempet for bronsemedalje. Og det var spenning om begge deler langt ut i kampen når Trondheims Ørn tok ledelsen  mot Stabæk og Vålerenga tok ledelsen mot LSK. Røa tok føringen i kampen om 5 plassen ganske tidlig da de tok ledelsen 1-0 mot Sandviken og senere økte til 2-0, mens Vålerenga en stund holdt 6 plassen da de ledet mot LSK. Men så snudde LSK kampen mot Vålerenga og Stabæk snudde kampen mot Trondheims Ørn og derved sto det om 5 eller 6 plass for Arna Bjørnar mens Klepp ikke kunne få bronse selv med seier så lenge Stabæk tok 3 poeng mot Ørn.      

Det var mye kjemping  fra begge lag og ikke så veldig mye finspill. Klepp hadde et lite overtak i 1 omgang og scoring fra Klepp ble hindret av noen akrobatiske momenter fra Alyssa Gianetti som hadde gitt mange poeng i andre idretter. Men Arna Bjørnar ble sannsynligvis snytt for et straffespark da Amalie Eikeland ble vippet over ende med en ren hoftesving inne i straffefeltet, dommeren vinket imidlertid bare spillet videre til tross for protester fra de rødkledde spillerne. Arna Bjørnar hadde også ballen i mål , men ble avblåst sannsynligvis for litt for røff behandling av Klepps keeper.

Andre omgang ble jevnere og litt av kamplysten ebbet ut hos hjemmelaget, muligens fordi resultatene fra de andre kampene etterhvert fortalte at bronsemedaljene ville gå til Stabæk. Arna Bjørnar sto kraftigere på i duellene og hadde nok en gang ballen inne i mål, men ble avblåst for noe som lignet på offside. Begge lag hadde sine muligheter utover i kampen, men kampen ebbet ut med uavgjort 0-0 og derved 4 plass til Klepp og 6 plass til Arna Bjørnar.

Det var som sagt ikke mye finspill i denne kampen, men begge lag skal ha pluss for at de viste vinnervilje og la ned en kjempeinnsats. Nok en gang sto Alyssa Gianetti frem som en matchvinner, men laginnsatsen var det som gledet mest.

Bortsett fra en litt svak periode like etter sommerpausen, har det vært mye positivt å si om laget denne sesongen, og det bærer absolutt bud om at listen nå kan legges enda litt høyere til neste år. Og ennå er ikke sesongen helt slutt, 17 november står cupfinalen i J19NM for døren. Dersom toppserielaget hadde gått til cupfinalen, ville det blitt en travel helg for noen, så får vi håpe at fremtidens J19 NM-turneringer legges opp slik at det blir et mesterskap for landets beste 19 åringer og ikke kommer i koonflikt med toppseriekampene. Med alderssammensetningen i dagens toppserie, burde dette vært selvsagt.     

Men uansett gratulerer vi toppserielaget med å ha oppnådd sesongmålet om en plass blandt de 6 beste lagene i Norge, dette vil ha stor betydning for opplegget foran neste sesong. 

Som seg hør og bør slipper vi Kaptein Ingrid Stenevik til etter siste seriekamp,med sin vurdering av kampen og sesongen:

Ingrid : I kampen i dag va 1 omgong litt onda middels. Me kom ikkje opp i presset og blei spelt litt lavt. 2 omgong va nåke heilt ant, då rundspelte me dei neste heile omgongen. Da blei litt hawaii på slutten, men me hadde stort sett kontroll.Sesongen sitt onda ett har egentlig vøre litt som denne kampen - ein veldig god omgong og ein litt mindre god. Våren e me ganske fornøyd med, då va me særdeles gjerrig og gjekk vel inn i sommarferie med kun 1 tap. I haust har me vøre litt meir varierande. Med litt meir dyktighet og ei teskjei flaks hadde me nok vøre ein del høgare på tabellen, men alt i alt e me nøgdsmiley

 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift