En grei gjennomkjøring mot Åsane

Åsane-Arna Bjørnar 0-4

Det er februar og tid for å teste ut både spillere og systemer og selv om ikke resultater skal vektlegges alt for mye i denne fasen av sesongen 2018, var det en grei gjennomkjøring. I kaldt men pent vintervær møttes Åsane og Arna Bjørnar til treningskamp på Åstveit kunstgress, på en kunstgressbane som forøvrig virket frosset og hard.

Arna Bjørnar virket i første omgang som det mest ballsikre og strukturerte laget selv om Åsane faktisk hadde det første tilløpet til målsjanse da de spilte en gjennombruddspasning på den ene kanten som plutselig ga nesten fri vei mot mål, men det hele rant egentlig ut i sanden. Den første halve timen var det stort sett en kamp ute på banen med få målsjanser, mens mesteparten av spillet foregikk mellom midtstreken og Åsanes 16m. Etter ca. 30 minutter tok imidlertid tok imidlertid prøvespiller Maiara Lisboa fint ned ballen på 16-17m hold, tverrvendte og sendte ballen over keeper og i nettet. Like etter regisserte Lisa Nålsund og Amalie Eikeland et pent angrep som ble avsluttet med at Lisa satte ballen rolig i mål til side for keeper. Mot slutten av omgangen ble Arna Bjørnar tildelt straffespark, dette satte Lisa kontrollert i mål. Selv om både Lisa og Amalie hadde gode målsjanser deretter, ebbet omgangen ut med 0-3.

I andre omgang foretok begge lag en del bytter og selv om det bare ble scoret 1 mål i omgangen hadde Arna Bjørnar veldig god kontroll. Det siste målet fikk forøvrig Amalie Eikeland gleden av å score. Arna Bjørnars keeper Carla Silva hadde på sin side av banen nesten ingenting å gjøre på i denne ampen, og hadde nok den tøffeste utfordringen i å holde seg varm i kulden. 

Alt i alt en grei gjennomkjøring som viste at mye begynner å falle på plass. Vilde Bøe Risa var på plass i første omgang og viste at hun er på vei tilbake, Lisa Naalsund var kampens beste spiller mens Maria Brochmann løste oppgaven som midtstopper på en god måte.

Kampen endte 0-4 og det kunne vært flere mål, men det var ikke det viktigste denne gangen.

Emilie Nautnes, Rikke Nygard og Sandra Stavenes satt på benken - de 2 første pga skader - mens Kristina Brudvik fikk prøve sitt første innhopp for Arna Bjørnar, en oppgave hun kom greit fra.

Arna Bjørnar : Carla, Helene, Maria, Ingrid, Kristine R, Elise, Amalie, Lisa, Karoline, Vilde, Maiara

Innbyttere 2 omgang: Cecilie, Kristina, Andrine og Krstine K.

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift