SAMARBEIDSPARTNERE TOPPSERIEN

 

EM for J19 arrangeres i Sveits 18-30 juli

Arna Bjørnar spillere til EM for J19 - Ikke mye sommerferie for disse jentene

Strålende avslutning på vårsesongen av Arna Bjørnar

Arna Bjørnar - Avaldsnes 4-1

Årets 3 kamp mot Avaldsnes står for tur

Arna Bjørnar- Avaldsnes . Onsdag 4/7 kl. 18.00 på Arna Idrettspark

Deilig seier mot Grand Bodø

AB hadde grepet hele kampen mot Grand Bodø, og vant komfortabelt 4-0 i Nordlandshallen. Midtstopper Helene Gloppen satte inn to av målene og har dermed 3 toppseriemål denne sesongen.

Nok en viktig signering er på plass

Så er det endelig - vi er i havn med re-signering av en av klubbens mest talentfulle spillere. Elise Isolde Stenevik har valgt å forlenge avtalen med Arna-Bjørnar, og vi er svært glade for at hun vil være med og satse videre sammen med oss.

Dramatikk og målrikt mot Vålerenga

Det ble scoret fem mål, flere gule og ett rødt kort - men heldigvis også 3-2 seier mot Vålerenga. Etter mange kamper med stang ut er det deilig at det svinger vår vei nå!

Vålerenga er neste utfordring

Etter en etterlengtet opptur i cupen er det ikke tid til å hvile på laurbærne når Vålerenga kommer på besøk på St. Hansaften, lørdag 23. juni.

Ettertraktet spiller - men hun blir hos oss

Landslagsspiller Vilde Bøe Risa har vært en ettertraktet spiller og er ønsket hos flere norske klubber. Det er en glede å kunne meddele at Vilde blir værende i Arna-Bjørnar.

Klar for cupkamp mot Avaldsnes

Her går det slag i slag. Nå er det 3. runde i NM og veien mot Telenor Arena som gjelder. AB tar imot Avaldsnes på Arna Idrettspark i dag kl 18:00.

Tap 1-0 mot Avaldsnes

I den første av tre sommerkamper mot Avaldsnes ble det tap etter straffescoring av vertenes Francielle Albertos like etter pause.

Besøk våre lagsider

Spiller Alder Kamper Assists Mål
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift