Arna Bjørnar G14 i Dana Cup

Tilbakeblikk på årets Dana Cup for Arna Bjørnar G14

Arna Bjørnar G14

Sist oppdatert: 23. aug 2019 Skrevet av: Tore

 

Dana Cup 2019

Så var tiden endelig kommet for at våre Gutter 14 – født i 2005 – skulle få lov til å reise på cup i utlandet. Endelig få delta på Dana Cup som andre spillere hadde snakket så varmt om, få bo på skole med andre lag, bli kjent med andre gutter og jenter, og kanskje få utenlandske venner.

Våre gutter har tidligere vært på cup, men ikke bodd sammen på skole en hel uke. Derfor var både trenere og spillere spent på hvordan dette skulle gå.

La det være sagt med en gang – dette ble et eventyr og en fest slik vi hadde håpet.

Fra første stund oppførte guttene seg eksemplarisk, tok i mot og fulgte beskjeder, sørget for at alle var med og hadde det kjekt.

Takket våre fantastiske flotte og generøse sponsorer kunne alle guttene reise i nye like treningsklær.

Noe som var med på og forsterke det felleskapet og den tilhørigheten man skal ha i et lag både hjemme og ikke minst på cup tur.

Smihuset, OH betong, Balimo, Mpnp og spv.no

Guttene våre var så heldige å få bo på skole med resten av lagene fra Arna-Bjørnar, og ikke minst fikk vi bo på samme skole som Pequeninos de jockey fra Brasil. Et veldig hyggelig bekjentskap, hvor drakter, t-skjorter, capser og annet ble byttet over en lav sko.

Sportslig sett fikk vi noen gode treninger på fine gressbaner – mens i kampene hadde vi kanskje håpet på et enda bedre utfall. Men vi lærte mye av dette som vi skal ta med oss videre.

Ellers fikk vi kjenne på hvordan det er å være en del av den store Arna-Bjørnar familien. På inspirasjon fra først og fremst juniorlaget reiste vi rundt og heiet på de andre Arna-Bjørnar lagene. Vi sang, hoiet og skrek sammen med de andre tilskuerne, og følte vi hadde en liten del i lillesøsterlagets flotte pokal som vinner i B-sluttspillet.

Vi fikk kjenne på at cup-maten er så som så – akkurat slik det skal være på cup – men så fikk vi innimellom lov til å gå på McDonalds og spe på med et pizzastykke – akkurat slik det skal være på cup.

Og så hadde vi så greie karer som bodde med oss på skolen. Otto Berntsen og Kjell Arne Thunestveit passet på oss akkurat nok til at vi fikk kjenne på litt frihetsfølelse, men allikevel hadde vi regler og følge – akkurat slik det skal være på cup.

Dette var så gøy at vi gleder oss allerede til neste år.