Arna-Bjørnar stopper all aktivitet ut april

Sist oppdatert: 17. mar 2020 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå.

Arna-Bjørnar følger retningslinjene fra NFF og stopper all bredde aktivitet i klubben.

TOPPSERIEN

All aktivitet i toppfotballen stopper i første omgang til 15. april 2020.
Dette innebærer at alle planlagte kamper i Toppserien og 1. divisjon, i tillegg til Eliteserien, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, NM-kamper og treningskamper utsettes til etter 15. april.

Treningskamper vil ikke bli spilt fra og med 13. mars. Offisielle kamper i både topp og bredde vil tidligst starte opp igjen første helgen i mai.

Norges Fotballforbund er i tett dialog med myndighetene og vil sammen med Toppfotball Kvinner, Norsk Toppfotball og Divisjonsforeningen følge utviklingen tett fremover. Ytterligere tiltak og utsettelser kan ikke utelukkes under gjeldende situasjon.

Målet er fremdeles at både serier og norgesmesterskap skal gjennomføres. Hvordan må en komme tilbake til senere.

Fotballen er en viktig samfunnsaktør og er sitt ansvar bevisst. Hensynet til liv og helse er altoverskyggende.

 

Informasjon fra NFF