Arna-Bjørnar videre i cupen

Åsane vs. Arna-Bjørnar 0-1

Sist oppdatert: 19. mai 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

Arna-Bjørnar videre i cupen.

Fine rammer på Åsane Arena i kveldens lokaloppgjør i cupen. Arna-Bjørnar åpnet kampen best med høyt tempo og fine kombinasjoner, men uten å skape de helt store sjansene.
Et lekkert skudd fra hjemvendte Karoline Haugland gikk like utenfor etter 10 min.

En frisk Madelen Holme satte press på Åsane forsvaret gjentatte ganger og det var på Arna-Bjørnars venstre side de farligste angrepene kom, uten at det endte med mål.

Etter 40 min fikk Arna-Bjørnar frispark på ca. 18 meter i en gunstig posisjon. Miljana Ivanovic traff tverleggeren. Omgangen gikk mot slutten og lagene gikk til pause med 0-0.

2. omgangen starter friskt fra begge lag. Åsane rullet opp noen fine angrep. Det var tydelig at dette laget topper 1. Divisjon så langt i sesongen.

Kampen åpnet seg mer opp nå, og begge lag stod for god underholdning. Etter 72 min fikk Madelen Veivåg med seg ballen sentralt i banen og dro seg fint forbi to Åsane spillere før hun elegant satte ballen forbi Åsane keeperen i det lengste hjørnet (0-1).

Debutant Helle Stenersen og målscorer Madeleine Veivåg

Åsane kjempet, men et duellsterkt Arna-Bjørnar lag kontrollerte kampen til siste minutt.

Arna-Bjørnar debutanten Helle Stenersen spilte samtlige minutter i dagens kamp. Helle var rolig med ball, og viste fine ferdigheter. Fornuftige valg kombinert med duellkraft gjorde at hun spilte en strålende kamp  sammen med sin mere rutinerte stopperkollega Stine Hovland.

En fin prestasjon av laget som da tok seg videre til runde tre i NM.

Onsdag 25. Mai er det ny kamp på Arna Idrettspark mot Kolbotn. Kampstart er kl 18.00. Vi lover god stemning på tribunen denne dagen.