Bli kjent med vår nyeste signering, Sigrid Aas

Møter Lyn Søndag

Sist oppdatert: 09. sep 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Spennende høst i vente.

Sigrid Kristina Reidun Aas (25) er vårt nye offensive våpen denne høsten. Sigrid kom til Arna-Bjørnar på prøvespillere sommeren 2022, og viste tidlig at hun har mange gode kvaliteter både på og utenfor banen. Sigrid har signert en kontrakt som gjelder ut sesongen 2023.

Sigrid med blikk for mål.

Sigrid kommer fra Sverige der hun har vokst opp i Lund sammen med sin svenske mor og norske far. I år flyttet moren til Norge for jobb og faren har alltid jobbet i Norge, og det var i den anledning at Sigrid kom i kontakt med Arna-Bjørnar. Fra tidligere har Sigrid spilt for LB07 i Sverige og for Pacific tigers som tilhører University og Pacific i California.

Sigrid med scoring mot Stabæk

Sigrid er en offensiv spiller med nese for mål, i tillegg til å være en hardtarbeidende spiller med mye volum i spillet sitt. I forrige seriekamp borte mot Stabæk åpnet Sigrid scoringskontoen med en vakker scoring. Dette lover godt før de uhyre spennende sluttspillskampene som venter.

Utenom fotballen har Sigrid en master i finans, og er i disse dager på jobbjakt etter en jobb som kan kombineres med toppfotball i Arna-Bjørnar. Aas har følgende å si om Arna-Bjørnar:

«Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og synes at alt er profesjonelt. Det er også en god stemning i spillergruppen som jeg liker. Det er mange unge talenter i troppen, så Arna-Bjørnar har absolutt et lag for fremtiden. Jeg har som mål om å utvikle som spiller og å kunne etablere meg som en toppseriespiller i årene som kommer.»

Fakta

Født: 1997

Fra: Lund, Sverige

Tidligere klubber: LB07, Pacific Tigers

Vi ønsker Sigrid velkommen til Arna-Bjørnar, og ønsker henne lykke til!

Søndag møter vi Lyn i den første sluttspillkampen i toppserien. Etter 1-1 i siste bortemøtet mot Lyn er det stor optimisme i laget, og tre poeng er det eneste vi går for på hjemmebane.

Kampstart er kl 15.00 og vi ønsker alle hjertelig velkommen til toppseriekamp på Arna Idrettspark!