En forsvarsklippe takker for seg!

Helene Gloppen takker av

Helene i kamp mot 4 Kolbotn spillere Foto: Hordalandsfotball

Sist oppdatert: 21. jan 2021 Skrevet av: Tore

 

Helene Gloppen kom til Arna Bjørnar i 2017 og har profilert seg som en av landets beste midtstoppere og har de siste sesongene hatt kapteinsbindet på Arna Bjørnars toppserielag. Helene har greid å strukturere den vanskelige rollen som kvinnelig toppidrettsutøver og fullt arbeidende yrkesutøver, en rolle som har vært spesielt krevende siste året med alle restriksjonene rundt Covid 19 og toppfotball – noe som medførte at hun måtte trappe ned stillingsprosenten på jobb for å makte en samtidig tilværelse som toppidrettsutøver.

Helenes moderklubb er Loddefjord, men hun var innom Sandviken før hun kom til oss. Helene har spilt 95 kamper for AB og scoret 8 mål. Helene har gjort en kjempeinnsats for Arna Bjørnar og vi takker henne for innsatsen og ønsker henne lykke til videre.

Helene har sendt klubben følgende hilsen:

Jeg vil takke for 4 gode år i Arna Bjørnar. Jeg er utrolig takknemlig for å ha møtt så mange fantastiske spillere og mennesker på disse årene. Jeg vil spesielt takke Asbjørn, Besten(Kjetil) og Bjarte for at de alltid er tilgjengelige og er gode samtalepartnere om ting som ikke bare omhandler fotball. Det er noe jeg har satt stor pris på. De er rett og slett god som gull. Videre vil jeg ønske laget lykke til med 2021 sesongen

Helene