Fremtidens Toppseriespillere på plass

Mina Bell Folland , Erik Mjelde, Nora Nøss

Sist oppdatert: 30. jun 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

To nye talenter har signert for Arna-Bjørnar

 

Dagen startet med flotte signeringer for klubben med Nora Nøss og Mina Bell Folland på besøk. De to vil spille for Arna-Bjørnar de kommende årene og går inn i vårt utviklingløp der målsetningen er Toppserie og landslagsspill for Arna-Bjørnar og Norge. Arna -Bjørnar har med sitt gode utviklings miljø blitt en av Norges mest foretrukne arenaer for unge spillere.

Toppserielaget spiller mot Kolbotn kl 17.00 i dag på Sofiemyr. Etter prestasjonen i den siste kampen mot Sandviken er det naturlige målet at de 3.poengen skal bli med over fjellet til Arna.

Mina Bell Folland og Nora Nøss debuterte for Arna-Bjørnar mot Klepp 1. mail i år.

Mina Bell Folland

Mina er født i -05 og kommer fra Sande i Sogn & Fjordane. Mina har spilt for Gaular Il hele sin fotballkarriere. Gjennom sone og kretslag i Sogn og Fjordane ble hun også plukket ut til deltagelse på Eqvinor talent-samling som resulterte i landslagsuttak på j16 i juni.
Mina flytter til Bergen og starter på skole ved Tertnes Videregående til høsten. Hun satser alt på fotballen de kommende årene. Med en yngre bror og en eldre søster er det en fotballfrelst famille hun flytter ifra. Faren, Knut Erik Folland spilte for Ham-Kam på toppnivå og har trent Førde sitt A-lag herrer i en årrekke. Mina er den første spilleren vi signerer fra Gaular IL og forhåpentligvis ikke den siste.
Mina retter en spesiell takk til trenerne i Gaular, Aud Etterlid og John Søgnen som har gitt henne fin inspirasjon  gjennom barn og ungdomsfotballen i klubben.
Mina gleder seg til de kommende årene i Arna-Bjørnar, hun har fått et godt inntrykk av klubben. Mina gleder seg til og utvikle seg videre som fotballspiller og en lagspiller. Drømmen er så klart at en dag vil hun spille for det norske A-landslaget og bli proff i utlandet.

Nora Blindheim Nøss

Nora er også født i 05 og kommer fra Os. Hun har hele sin fotballkarierre spilt for Os turnforening, i den siste perioden har hun spilt for g 16 laget.
Nora viste tidlig sitt fotballtalent på den sentrale midtbanen med god fotball forståelse og flotte ferdigheter. Nora et av de største fotballtalentene på Vestlandet og hun har gått veien via kretslag og var nå i juni på landslagssamling for j16.
Nora takker Endre Brenne og Rune Moe fra Os Turnforening og faren, Robert som virkelig har lagt forholdene til rette for utvikling.
Nora sin drøm er å spille på det Norske A-Landslaget og bli proff.
Hun gleder seg til dagens Arna-Bjørnar kamp. Hennes tips er 3-0 seier til Arna-Bjørnar mot Kolbotn, etter scoringer fra Meryl, Thea og Miljana Ivanovich.

Erik Mjelde , Nora og Robert Nøss

Velkommen til klubben Mina og Nora.