Gode opplevelser på AB-Akademiet

Sist oppdatert: 06. mai 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Fair-play i fokus på akademiet

Johan er en fotballinteressert gutt som går på akademiet til Arna-Bjørnar og har deltatt siden oppstart i høst. Akademiet er et fotballtilbud for spillere i barneskolealder som er interessert i fotball og som ønsker mer enn hva de får på egen lagstrening. Hver onsdag etter skoletid samles akademideltakerne til trening på Arna Idrettspark. Utenom akademiet spiller Johan på Arna-Bjørnar sitt G10 lag som trener mandag og onsdag, der også pappa Glenn er trener. Gjennom akademiet får Johan inspirasjon til gode fotballøvelser, og han tipser gjerne far Glenn om disse.

 

Fair Play 

Alle deltagere må signere en Fair Play kontrakt, holdningsskapende tiltak er viktig sier akademileder Karoline Thorsvik, og legger til at trygge rammer og en inkluderende arena er viktig for god øving.

Johan signerer Fair Play kontrakt sammen med Karoline.

 

 

 

Akademiet er for gutter og jenter i barne og ungdomsfotballen. Kvalifiserte trenere sørger for gode treningsøkter på Arna idrettspark. Akademiet trener onsdager og fredager etter skoletid.

Gode aktiviteter på akademiet.

 

Dette sier pappa Glenn om akademiet: «Når informasjonen om akademiet kom ut var guttene klar med en gang. Mange slutter på SFO etter 3. klasse, og da er det fint å ha et ettermiddagstilbud som de ønsker å gå på. Jeg synst måten ting blir organisert og gjort på på akademiet er veldig positiv. Deltakerne får blant annet komme inn i garderoben til A-laget, og alle spillerne har signert fair-play kontrakter.» På spørsmål til Johan om hva fair-play er svarer han bestemt: «Ikke vær ufin med motspillerne!» Johan er derimot ikke helt enig med et av punktene i kontrakten: «Det står tap og vinn med samme sinn. Det er lov å være skuffet når man taper en viktig fotballkamp!»
Fra venstre Ulrik, Glenn og Johann.
For informasjon om Arna-Bjørnar akademiet kan akademileder Karoline Thorsvik kontaktes på mail:karoline@arna-bjornar.no