Helene Gloppen klar for kamp 101

Sist oppdatert: 23. sep 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Med seier mot LSK i forrige kamp er det med god selvtillit vi tar i mot Røa til kamp i årets sluttspill.

Seieren i LSK-hallen var historisk for Arna-Bjørnar, siden det er ti år siden sist det skjedde. Ser vi litt bak kulissene har treningsarbeidet ledet av Bjarne Hagen og hans team virkelig satt preg på laget i den siste tiden. Etter en god prestasjon mot Lyn (2-2) på hjemmebane i første kamp av sluttspillet var det ikke overraskende at Arna-Bjørnar tok med seg alle poengene borte mot LSK. Prestasjonen videre i sluttspillet vil gi oss gode indikasjoner på hvordan Arna-Bjørnar blir i sesongen 2023. Forrige runde ble kronet med to spillere pårundens lag i Toppserien. Tomine Svendheim  og Marte Bjelde Hjelmhaug var blant de 11 utvalgte.

 

Mot Røa på søndag er det fult fokus på at den gode trenden fortsetter. Røa er et fysisk lag som vant hele 5-0 mot Åsane i første runde av sluttspillet, men som overraskende tapte sin andre kamp mot TIL 2020 (0-2). Med seier på søndag vil vi stå med 7 poeng og et steg i riktig retning fornyet kontrakt i Toppserien.Helene Lokøy Gloppen rundet 100 kamper

Helene Gloppen spilte sin 100 offisielle A-kamp i 2-0 seieren mot LSK-kvinner på søndag

Som om det ikke var feiring nok å jubilere med tresifret antall kamper, så bidro Helene like godt til seier i kampen. Helene kom til Arna-Bjørnar i 2017 fra Sandviken, spilleren fra Bergen vest var et multitalent allerede i ung alder, der basketball var også en av hennes favorittidretter. Med god påvirkning fra en fotballinteressert pappa ble det heldigvis fotball hun valgte.

Helene utviklet seg gjennom ungdomsårene uten å delta på sone- eller kretslag. Det viser at det er mulig å nå toppen av norsk fotball selv om man ikke blir valgt i tidlig alder. Helene sitt bidrag til klubben og miljøet er helt enestående. Med sin profesjonelle holdning og inkluderende væremåte er Helene det vi betegner som et forbilde for alle jenter som spiller fotball. Av sine lagvenninner blir Helene omtalt som «hel ved», en spiller som alltid gir 100% og er med på å løfte standarden i Arna-Bjørnar.

100 kamper for klubben er en bragd og vitner om en spiller med mye «stå-på-vilje». Gjennom karrieren er det lagt ned utallige treningstimer gjennom alle årstider. På søndag vil Helene motta en velfortjent hyllest fra klubben.

Arna-Bjørnar spiller nr. 5 Helene Gloppen.