HELGENS BEGIVENHET

ODDVAR BJELDECUP

Prosjektleder Sigmund Tunes og salgsansvarlig Jermund Trettense fra Oddvar Bjelde.

Sist oppdatert: 05. nov 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Oddvar Bjelde Høst Cup 2021

Det er med stor glede vi endelig kan arrangere Oddvar Bjelde Cup. Siden 2011 har Arna-Bjørnar organisert den flotte turneringe for barn i Vestlandshallen. Arna-Bjørnar i samarbeid med bilforretningen Oddvar Bjelde har som målsetning og skape idrettsglede for alle barn og voksne som deltar på cupen.

Prosjektansvarlig Sigmund Tunes ser fram til en helg som blir spennende og utfordrende med 458 påmeldte lag. Det kreves en del organisering i forkant. Fra klubben Arna-Bjørnar stiller over 100 frivillige personer som er med og bidrar for at arrangementet skal bli vellykket. Det spilles 3-5 og 7 fotball i cupen med spillere i aldersklassen 7-12 år.

Fair play pris

På årets cup vil det også bli delt ut en Fair play pris til det laget som viser beste sportsånd og inkluderende holdninger på og utenfor banen.

Fra 2011 har mange spiller fra Bergen&Omegn deltat på cupen, den er blitt en tradisjon for klubber fra hele Vestland fylke.

Under cupen vil Oddvar Bjelde ha utstilt biler ved inngangen til Vestlandshallen.

Det er svært viktig for oss i Oddvar Bjelde å alltid yte service på høyeste nivå. Vi er opptatt av å ha et godt og trivelig arbeidsmiljø i bedriften og at våre kunder skal oppleve dette når de besøker oss. Vi tar oss alltid tid til å by på en kopp kaffe, gjerne kombinert med litt fagprat.

Vår solide erfaring og fokus på deg som kunde er din trygghet for at du til enhver tid skal kunne være fornøyd med servicen vi utfører på din bil.

Å være konkurransedyktig gjennom så mange år handler om å fornye seg i takt med kundenes krav.

Biler må vedlikeholdes og ha service. For å møte etterspørselen har vi bygget på en ny verkstedsavdeling, og er også MECA-Sertifisert verksted. Vi kan nå også tilby et nytt, topp moderne anlegg for service og reparasjoner av bobiler opptil 7500 kg.

Det siste året er vi også blitt eneforhandler av Maxus, et nytt EL-bilmerke fra en av verdens største produsenter. Oddvar Bjelde

Årets premier til deltagerene er laget av Bjørkhaug

Bjørkhaug er en vekstbedrift med 28 varige tilrettelagte arbeidsplasser (VTA) og 12 plasser for arbeidsforberedende trening (AFT). Vi ble etablert i 1991 og holder til på Storaneset 12 i Indre Arna utenfor Bergen. En vekstbedrift har som formål og gi mennesker med ulike behov en mulighet til å komme i arbeid. På Bjørkhaug tilbyr vi ulike tjenester og sysselsetter arbeidstakere som i kortere eller lengre tid har behov for en tilrettelagt arbeidsplass.

Glade medarbeidere fra Bjørkhaug.

 

 

Vi vil takke Oddvar Bjelde, Saftsuse, Bjørkhaug, Lerøy, og Toro for flotte bidrag inn i cupen.

Link til kampoppsettet : Oddvar bjelde Cup høst 2021