IDA NORSTRØM FRA LSK TIL ARNA-BJØRNAR

Keeper-teamet komplett

Ida Norstrøm - Arna-Bjørnar

Sist oppdatert: 07. jan 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Ida Norstrøm blir Arna-Bjørnar spiller 

 

Arna-Bjørnar har signert Ida Norstrøm på permanent basis for 2022 sesongen. Ida kommer opprinnelig fra Groruddalen i Oslo. Hun startet sin fotball-karierre i Grei SF. Senere i voksen alder ble hun keeper for LSK I Toppserien. På sensommeren i 2021 kom Ida på lån fra LSK og ble en del av Keeper-teamet i Arna-Bjørnar sammen med Moa Edrud, Andrea Kvamme og keepertrener Gary Hogan. Etter 64 kamper i LSK er Ida nå på plass i Arna-Bjørnar og fortsetter sin gode utvikling og bidrag inn i klubben i hele 2022 sesongen.

Konkurranse på Keeperplassen  er positivt for alle parter, det vil løfte nivået både på treninger og i kamper.

Hovedtrener Øyvind Nordtveit er meget fornøy med at Ida har blitt Arna-Bjørnar spiller på permanent basis.

Han uttaler at miljøet rundt keeperne er helt enestående i Arna-Bjørnar, og det var ikke uventet at Moa Edrud ble kåret til Toppseriens beste keeper i 2021.

Ida selv uttaler: «Det blir spennende å komme tilbake til Bergen og Arna-Bjørnar. Det unge talentfulle laget er kjempespennende, opplevelsen av klubben jeg hadde sist høst har virkelig gjort at avgjørelsen var enkel for et klubbskifte. Fine mennesker, gode trenere og et godt klubbmiljø er viktig for meg. Jeg vil jobbe for å fortsette min utvikling, og da er Arna-Bjørnar klubben for meg»

Ida Norstrøm ny keeper i Arna-Bjørnar

Velkommen tilbake til Arna-Bjørnar Ida