KVARTFINALE J16 SØNDAG 4.SEP

NM J 16

Seier i Gothia Cup

Sist oppdatert: 04. sep 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

AB vs. Gimletroll – Kvartfinale J16 NM

Velkommen til Arna Idrettspark søndag den 4. september kl. 15.00. Arna-Bjørnars sterke J16 lag skal nok en gang bryne seg på en god motstander, og denne gangen er det Gimletroll som står for tur.

De oransje fra Kristiansand har så langt i denne turneringen slått Mandalskameratene med hele 13-0 i første kvalifiseringsrunde. Deretter slo de Storm borte med sifrene 1-2 etter en sen avgjørende scoring. Etterpå slo de Flint komfortabelt med 7-1. Og til slutt endte deres 4. kamp i NM med 1-1 til fulltid mot Sandnes Ulf, som de slo ut på straffer.

Arna-Bjørnar har så langt vunnet 0-9 mot Voss, deretter 1-6 mot Bjarg, etterfulgt av 7-0 mot Smørås, før de slo Viking sist med 0-3 på SR Bank Arena.

Dermed har det blitt scoret massevis av mål gjennom de fire rundene som lagene har vært igjennom. Vi håper dette kan gjenta seg på søndag, i favør Arna-Bjørnar naturligvis, men det blir nok en tøff hjemmekamp for AB sitt J16-lag. Det spilles om semi-finale i NM, så her er det bare å komme seg til Arna Idrettspark og støtte jentene på veien til Telenor Arena.

Yr.no melder om strålende sol og 20 grader, så da finnes det ingen unnskyldninger for å ikke komme på kamp.

Er du forhindret til å ta turen til Arna Idrettspark kan du se den live her :Arna-Bjørnar vs. Gimletroll- LIVE 🖥