Ny Bortekamp

Sist oppdatert: 18. sep 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Runde to I årets sluttspill står for tur.

Arna-Bjørnar møter Lsk kvinner til kamp søndag kl 15.00

Etter uavgjort mot Lyn i forrige serierunde (2-2) reiser vi nå til Lillestrøm og møter LSK kvinner. Det blir en bortekamp som vil være avgjørende for tabellplasseringen, med seier vil vi etablere oss i toppen på tabellen. Lsk vant sist i kampen mot Trømsø (4-0) i sin første kamp av sluttspillet. Lsk kan være en vanskelig motstander på hjemmebane, men etter at Bjarne Hagen tok over hovedtreneransvaret tildligere i år har nå spillmønsteret blitt tydeligere, laget produserer flere sjanser enn tidligere og vi venter på den forløsende kampen der alt klaffer – og det kan bli på søndag mot LSK!

Laget som stiller til kamp er topp motivert, og med en god dose selvtillit etter siste kamp mot Lyn ligger alt tilrette for at vi skal kunne utfordre LSK på hjemmebane i kampen om de tre poengene.

Kampen sendes på Direktesport.no

Rundes flotteste scoring

Yuuka Kurosaki sin scoring mot Lyn ble kåret til rundens måle i Toppserien sist helg. En flott heading etter et perfekt legg fra Marte Bjelde Hjelmhaug. Vi satser på reprise på denne kombinasjonen i kampen mot LSK.