Sesongen 2020 for Toppserielaget

Siv Lekven Foto : Hordalandsfotballen -Trond Gausemel

Sist oppdatert: 11. des 2020 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

En veldig rar sesong er over og alt er liksom så annerledes i år.

Vi burde hatt en sosial avslutning med taler og moro, det blir det ikke. Derfor føler jeg behov for å rette en takk til alle mine her.

Kjære spillere og trenere. Tusen takk for den enorme innsats dere har lagt ned i år, ikke bare på banen, men i form av en tålmodighetsprøve uten like. Det er helt vilt hvor mange endringer og protokoller dere har måttet tåle. Fra en usikkerhet med tanke på permitteringer og annet i vår, gjennom en forholdsvis rolig sommer og helt frem til en forsinket sesongavslutning hvor spillerstallen ble hardt påvirket av Corona. At flere etablerte og erfarne spillere ikke kunne stille til siste kamp gir muligheter for nye krefter og jeg er imponert over måten dere taklet det på, all ære. Takk til trenere som har holdt hodet kaldt og motet oppe hele denne perioden.

Kjære støtteapparat og administrasjon. Det å organisere rundt et lag er en krevende øvelse selv uten Corona. Det krever mye logistikk og tar mye tid. Legger du til Corona så skjønner alle at dette har vært tøft i år. Tusen takk til dere som har bidratt til å få kabalen til å gå opp.

Kjære helseteam. Helseteamet er en del av vårt støtteapparat, men i år må de nevnes spesielt. De har hatt en formidabel jobb med å se til at alle protokoller og screeninger blir fulgt. Det har vært hyppige endringer og det har vært krevende å manøvrere rett i forhold til dette, ikke få timer med arbeid her. Tusen takk.

Kjære frivillige. Vi har så mange flotte mennesker som bidrar uten å få noe igjen annet enn gode minner. Dere stiller opp med munnbind og godt humør, dere er helt nydelige. Vi hadde ikke klart å drive klubb uten dere, så stor takk!

Hva sier man avslutningsvis? Mange savner klemmer, familie og nærhet og vi er alle bra lei av ord som kohort, karantene, avstand og ensomhet. Jeg tror jeg velger å arkivere vekk hele 2020. Tenker vi tar en velfortjent juleferie og håper og tror at neste år vil bli et litt mer normalt år. Vi har ridd av stormen og kan se fremover. Kanskje vi til og med snart kan dele ut noen klemmer? Jeg sender i hvert fall ut en digital juleklem fra meg og ønsker alle en fin juletid.

Siv Lekven

Styreleder Arna-Bjørnar Toppfotball