Sterk seier mot Lsk, nå venter Kil/Hemne

Remi Natvik da dommeren blåste av kampen

Sist oppdatert: 07. okt 2020 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Sterk seier til Arna-Bjørnar toppfotball

 

Arna- Bjørnar fikk endelig betalt i 3 poeng for sin innsats og kampplan mot et av topplagene i årets toppserie. Mye sto på spill da Lsk besøkte Arna Idrettspark lørdag. 3 poeng til Arna-Bjørnar ville mest sannsynlig sikre ny kontrakt i toppserien for 2021 sesongen.  For Lsk ville  kampen om gullet i toppserien bli enda jevnere med tap i lørdagens kamp.

Arna-Bjørnar tok ledelsen etter 14 minutter ved Meryll Abrahamsen, hun fulgte opp et tilbakespill til Lsk-målvakt Ida Nordstrøm og på ren vilje klarte hun å forstyrre målvakten slik at utspillet ble blokkert og havnet i målet til Lsk.

Resultatet sto seg til pause , men de fleste av tilskuerne hadde nok en følelse av at Lsk ville komme til scoringsmuligheter i løpet av de neste 45 min.

Arna-Bjørnar jentene sto opp for hverandre, jobbet sammen som et lag med vilje og tæl, som vi sjeldent har sett maken til.

Etter 90 +3 min blåste dommer Sara Zangeneh av kampen og seieren var et faktum. Hele 7 år siden sist Arna–Bjørnar slo Lsk så stemningen var svært god etter denne flotte prestasjonen.

Thea Bjelde ble av publikum kåret til dagens Arna-Bjørnar spiller tett fulgt av en meget god Moa Edrud i Arna-Bjørnar målet. Da rundens lag i Toppserien for runde 14 ble offentliggjort mandag var det hele 4 spillere fra Arna-Bjørnar bland de 11 utvalgte. Vi Gratulerer Emelie Løvgren, Thea Bjelde, Meryll Abrahamsen og Moa Edrud med uttaket.

Thea Bjelde og Anne Westervik fra SPV

Rundens Lag

Onsdag 7. oktober kl 19.00 møter vi Kil/Hemne fra Kyrksæterøra i cupens første offisielle runde. Dette er første hinder på veien som kan ende i en cupfinale på Ullevål. Vi satser på god cupstemning på onsdag og vi setter pris på om du tar turen og ser kampen. Kil / Hemne kommer nok til å gjøre et ærlig forsøk på å slå Arna-Bjørnar, men vi syntes kvartfinale i NM klinger bra for oss.

Billetter til Arna-Bjørnar vs Kil/Hemne    Her