TANJA MYRSETH FORLENGER KONTRAKTEN

9 MÅLGIVENDE I 2021

Sist oppdatert: 16. jan 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Tanja Isabell Myrseth forlenger sin kontrakt

Etter to sesonger i Arna-Bjørnar har Tanja Isabell Myrseth forlenget sin kontrakten med klubben.

Tanja kommer opprinnelig fra Molde og spilte sine første år i Molde FK, som 18 åring gikk ferden  videre til Trondheims Ørn/RBK og deretter videre til Kolbotn i 2018.

Tanja kombinerer ingeniørstudiet med fotballen. Gjennom sine sesonger i Arna-Bjørnar har Tanja virkelig utviklet seg som spiller. Fra hennes høyre back posisjon har hun prestert defensivt og offensivt gjennom hele sesongen.

Dette har gitt gode resultater, med 9 målgivende pasninger ble Tanja den spilleren med flest assister i Toppserien (Arna-Bjørnar ) i fjorårets sesong.

Nå er hun klar for to nye sesonger i Arna-Bjørnar drakten. Sesongoppkjøringen er i gang og i den første seriekampen møter Tanja og resten av laget Lyn.

Tanja uttaler :

«Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen i Arna-Bjørnar. Vi har en fin spillergruppe og et bra trenerteam som hele tiden vil utvikle seg. Det er noe av grunnen til at jeg signerte en ny avtale med klubben. Jeg vil jobbe hardt for å fortsette min utvikling og for at vi som lag skal nå våre mål»

En ekte lagspiller

I sin rolle som kaptein spilte Tanja samtlige kamper for Arna-Bjørnar i 2021 sesongen. Hun bidro sterkt til lagets 5.plass i sesongen. Hovedtrener Øyvind Nortvedt er glad for at en så stabil spiller forlenger med klubben og viser med det at vi er på rett vei med de sportslige ambisjonene i Arna-Bjørnar.

Tanja i aksjon mot Avaldsnes på Arna idrettspark