Vår samarbeidspartner FixBil passer på at sikkerheten er i orden

Sist oppdatert: 10. okt 2023 Skrevet av: anine

 

Sikkerhet først! Gratis bremse- og lyskontroll hos Fixbil verksteder i september og oktober!

 

Med en visjon om tryggere veier og pålitelige kjøretøy, tilbyr vi nå i september og oktober gratis kontroll av bremser og lys. Denne kampanjen er et uttrykk for vårt engasjement – for å sikre at alle kjøretøy som ruller på Bergens veier har bremser og lys i topp stand.

 

Hvorfor prioritere bremser og lys?

Bremser og lys på bilen er mer enn bare komponenter – de er livreddere på veien. Bremsesystemet er det som står mellom deg og potensielle kollisjoner. Velfungerende lys er ikke bare nødvendig for din egen sikt, men også for å sørge for at andre trafikanter kan forutse bevegelsene dine. Det å sørge for at disse to systemene fungerer optimalt er en investering i din egen og andres sikkerhet.

Vårt bidrag til din trygghet

Vår gratis Bremse- og Lyskontroll-kampanje gir deg muligheten til å få bremser og lys på bilen din sjekket av våre erfarne serviceteknikere – helt uten kostnad. Dette er hvordan det fungerer:

Besøk oss: Ta turen til en av våre 11 beleilig plasserte bilverksteder rundt om i Bergen.

Grundig sjekk: Våre dyktige mekanikere vil gjennomføre en sjekk av bremsene og lysene dine, for å sikre at de fungerer optimalt.

Klar og tydelig rapport: Du vil motta en ærlig tilbakemelding om tilstanden til bremsene og lysene dine, samt eventuelle anbefalinger om vedlikehold eller reparasjoner.

Sikkerhet på veien: Etter vår kontroll kan du kjøre av gårde med trygghet, vel vitende om at du har tatt vare på de viktigste sikkerhetssystemene dine.

Trygghet for deg og bilen din

Fixbil er en bilverkstedkjede som dekker hele spekteret av service og reparasjoner på alle bilmerker. Arbeidet utføres av spesialiserte mekanikere, og vi garanterer både arbeid og bildeler til konkurransedyktige priser. Vi har spesialkompetanse — slik at du kan være sikker på bruk av riktig utstyr av topp kvalitet når vi reparerer bilen din.

Vi bryr oss om din sikkerhet, og vi ønsker å bidra til å skape en sikrere vei for alle. Ved å delta i vår kampanje for gratis bremse- og lyskontroll, tar du et skritt nærmere en tryggere kjøreopplevelse. Sammen kan vi gjøre Bergens veier tryggere. Besøk oss for din gratis bremse- og lyskontroll – og la oss jobbe sammen for sikkerhet på veien.

Klikk her eller gå inn på fixbil.no om du ønsker å bestille time for kontroll, eller ring oss på 06066 for å avtale time.