Vel gjennomført Trond Mohn sommerakademi

Sist oppdatert: 19. aug 2022 Skrevet av: martin

 

Ved hjelp av 15 klubber, 400 instruktører og 100 frivillige har det i sommer blitt gjennomført Trond Mohn sommerakademi for 2500 barn i Bergen og omegn! 

Trond Mohn sommerakademi er et samfunnsnyttig prosjekt som har som mål å gi barn og ungdom gode opplevelser med en lav påmeldingsavgift. Gjennom Trond Mohn sommerakademi har vi fokus på inkludering og samhold, god fysisk aktivitet, ungdom som viktig samfunnsaktør og at alle skal ha mulighet til å delta. Vi i Arna-Bjørnar er stolt over å være i regien for gjennomføringen av et så stort og viktig prosjekt! 

14 av 15 klubber gjennomførte Trond Mohn sommerakademi i juni, mens Nymark gjennomførte i forrige uke. For klubbene som arrangerte i juni ble sommerakademiet gjennomført i sommervarme og strålende solskinn! Hos alle klubbene har det blir observert smil, latter og gode fotballopplevelser! I år har vi hatt ekstra fokus på ungdom som viktig samfunnsaktør gjennom jobben som instruktør på Trond Mohn sommerakademi. I forkant av årets akademi var instruktørene invitert til Arna Idrettspark for en samling hvor MOT-coacher bidro til det faglige innholdet. Vi er stolt av å ha MOT med på laget også rundt Trond Mohn sommerakademi. Tilbakemeldingene fra klubbene er at ungdommene som har vært instruktører har gjort en formidabel jobb! En stor og viktig jobb er også blitt lagt ned av gjennomføringsansvarlige i klubbene og de mange frivillige som har bidratt med små og store oppgaver både før, under og etter sommerakademiet! 

 

 

Her i Arna-Bjørnar ble Trond Mohn sommerakademi gjennomført på arenaene Garnes, Ytre-Arna og Arna Idrettspark. Deltakerne var delt inn i grupper utifra alder, og utstyrsposer med drakt, drikkeflaske og fotball ventet deltakerne første dagen av akademiet. Hver dag ble det gjennomført to fotballøkter, inkludert en lunsjpause midt på dagen. I år var det BigBite som stod som leverandør av mat til deltakerne, noe som falt i god smak! En av dagene kom vår gode samarbeidspartner Bertel O. Steen rundt med is til deltakerne, noe som smakte ekstra godt i sommervarmen på slutten av en lang dag med aktivitet! 

 

 

Gjennom Trond Mohn sommerakademi har vi også i år skapt minne for livet, gode opplevelser og lagt til rette for nye vennskap på tvers av både alder og kjønn – det gleder oss å se! Vi takker for denne gang, og gleder oss til å se samtlige igjen neste sommer! Tusen takk til Trond Mohn og våre samarbeidspartnere som gjør det mulig å gjennomføre Trond Mohn sommerakademi!