SAMARBEIDSPARTNERE TOPPSERIEN
 

 

 

Eirik Fjeldstad tilbake til Arna Bjørnar

Det sportslige tilbudet i Arna Bjørnar forsterkes ytterligere

Spennende spiller signert

Freja Olofsson til Arna Bjørnar

Trenerkabalen er endelig bekreftet

Da er det klart; Remi Natvik overtar som hovedtrener for Arna-Bjørnars Toppserielag de kommende sesongene.

Årsmøte

Årsmøtet for Allianseidrettslaget Arna-Bjørnar og for Arna-Bjørnar Fotball avholdes onsdag 6. mars 2019 klokken 19:00 på Arna Idrettspark. Saker til behandling må sendes innen 20 februar.

AB Akademi - Gratis prøveperiode

AB FOTBALLAKADEMI for spillere født i 2005, 2006, 2007 og 2008 Hvis du har lyst å prøve vårt nye treningstilbud som starter opp 4. februar kan du nå melde deg på å få 4 gratistreninger (21, 24, 28, og 31 januar.) før du bestemmer deg.

Kristin er klar for videre satsing

Etter utfordrende og hektiske dager i klubben er det en glede å bekrefte at Kristin Jondahl Risnes satser videre i Arna-Bjørnar

Til alle våre støttespillere og medlemmer.

Våre verdier står sterkt og har virkelig blitt utfordret de siste dagene, mange av klubbens frivillige og ansatte har virkelig gjort en stor jobb og vårt fellesskap er blitt styrket. Takk for jobben som er gjort og den viktige jobben som skal gjøres de kommende dager før julefreden senker seg.

Vi takker Vilde for innsatsen i Arna Bjørnar

Vilde blir heltidsproff i Sverige

Neida - det rakner ikke

Leser man den ferske Bergenspressen virker det som om AB skal gå nedenom og hjem. Neida, det gjør vi ikke. Vi står støtt på vår plattform - å være en klubb som har en klar filosofi og som skal utvikle gode fotballspillere.

Bli med på Arna-Bjørnar sitt gutteakademi

Gutteakademiet er et treningstilbud til gutter i årsklassene 2004-2007 der fokus i tillegg til å utvikle individuelle ferdigheter vil gi deg referanser på hva som kreves av innsats i treningshverdagen, når det gjelder hvor mye du bør trene og ikke minst at det er kvalitet i alt du gjør.

Besøk våre lagsider

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift