Årets keeper fortsetter i Arna-Bjørnar

En smilende og fornøyd Alyssa Giannetti har i dag forlenget sin avtale med AB.

En viktig signatur er på plass til 2017-sesongen. Foto: Arna-Bjørnar

Alyssa har tatt Toppserien med storm denne sesongen og ble fortjent kåret til Årets Keeper 2016. Det kan derfor ikke være overraskende at Arna-Bjørnar har hatt et sterkt ønske om å fortsette samarbeidet med den blide amerikaneren. At Alyssa sitt gode spill har gjort henne attraktiv for andre norske klubber var å forvente. At Alyssa nå velger å forlenge oppholdet hos oss er svært gledelig og viser at det er tro på klubben og laget selv om 8. plassen var noe dårligere enn vi håpet.

Hvorfor valgte du å fortsette i Arna-Bjørnar når du hadde andre tilbud, Alyssa?

- Jeg valgte Arna-Bjørnar fordi jeg er blitt veldig glad i laget. De har tatt veldig godt i mot meg og jeg føler jentene er som familie for meg. Nå reiser jeg hjem til Los Angeles, men gleder meg til å komme tilbake og skal telle ned dagene til jeg møter Arna-Bjørnar jentene og trenerne og alle andre i klubben igjen. Men det skal bli godt å komme hjem til 30 grader, det er litt kaldt nå!

Toppserielaget tar nå noen ukers velfortjent pause og starter sesongoppkjøringen igjen i desember. Alyssa får noe lengre pause og kommer tilbake til Arna på nyåret.

 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift