Flott gjeng juniorgutter i Arna-Bjørnar i 2017.

Juniorgruppen avsluttet sesongen 2017 med en høytidelig og kjekk samling på parken, med pizza, quiz og spillerpriser.

Hovedtrener Kjetil Sælen oppsummerer sesongen slik:

En fantastisk sesong er gjennomført med 4. plass i 1. divisjon, serievinner i 3. divisjon, 8-dels finale i Dana Cup og seier i Lagunecupen. Slår vi sammen de sportslige resultatene kan vi slå fast at vi totalt sett har den beste juniorgruppen i Hordaland.

Gruppen har bestått av nesten 50 gutter fra årsklassene 98-99-00, med et utrolig samhold. Guttene heier på hverandre, er glad på andres vegne og ikke et snev av skille selv om en ikke alltid spiller på samme lag.

Er overbevist om at dette er unikt i en aldersgruppe som ikke alltid er like enkel å håndtere. 50 gutter gjennom en hel sesong, Dana Cup osv. uten en eneste disiplinær utfordring.

Kjetil har vært lenge i fotballen, men aldri opplevd en så flott og sammensveiset gjeng.

Vi møter ofte lag med bedre ferdigheter, men samhold og vilje kan knuse murstein og er mye viktigere egenskaper i en gruppe. Jo lenger en holder på med fotballen jo klarere blir det at vennskap og fellesskap er grunnen til at vi holder på med dette. Det har dere skjønt gutter!

Kjetil vil takke 98 guttene spesielt, som nå blir seniorspillere. En utrolig flott gjeng med mange personligheter, som jeg vil ønske alt godt videre i livet. Skal følge med dere.

Han vil også takke Kjartan Urdal og Jørn-Frode Mjelde for mange års fantastisk innsats for guttene, dere vil bli sterkt savnet. Mange gode klemmer ble delt på slutten av kvelden.

Kjetil og Erik Bertelsen får gleden av å fortsette med guttene enda ett år.

 

 

 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift