En stor lagspiller takker for seg!

Ine Wedaa trapper ned

Ine Wedaa fra hjemmekampen mot Vålerenga i 2016                                                                               Foto: Njål Arnar Johansen

Ikke uventet, men likevel vemodig har Ine Wedaa meldt tilbake til klubben at hun nå vil trappe ned på fotballbanen og heller spille på et lavere nivå fra og med denne sesongen. Ine kom i 2012 fra Loddefjord og har siden spilt på toppnivå i Arna Bjørnar. På et lag med mange gode spillere har hun ikke alltid vært den spilleren som man legger mest merke til på fotballbanen, men vi som har fulgt laget i mange kamper har gledet oss over en spiller som alltid la ned 100% arbeidsinnsats på banen og scoret mange viktige scoringer for Arna Bjørnar, og en uhyre viktig spiller å ha i laget både sportslig og sosialt. Hun debuterte som hun selv sier som 16 åring mot Røa som på det tidspunktet var Norges beste lag og vi husker Morten Kalvenes kommentar fra den kampen: Typisk goalgetter, jobber godt og er smart og effektiv når det trenges - en viktig spiller for klubben".

Ine har spilt 120 A kamper for Arna Bjørnar og 7 B-kamper og scoret 22 mål i Toppserien. Hun har dessuten spilt 26 kamper på aldersbestemte landslag J15,J16, J17 og J19 og scoret 8 mål for Norge i disse kampene.

Vi i Arna Bjørnar takker Ine for hennes tid i klubben, og ønsker henne lykke til videre og slipper til slutt henne selv til med noen ord:    

Hei!
Jeg begynte i Arna-Bjørnar i 2012 og fikk debuten min som 16-åring 14. april 2012. Det er en dag jeg aldri vil glemme. På stillingen 1-0 til Røa fikk jeg muligheten fra benken og scoret 1-1-målet og sikret oss ett poeng på en veldig tøff bortebane. Siden den gang har det blitt 120 kamper og en lang rekke fantastiske minner i den røde drakten. Det har ikke vært enkelt å kombinere toppfotball, skole og jobb. Det tror jeg de fleste må erkjenne. Det har krevd mye planlegging, struktur og gjennomføringsevne. Men motivasjonen for å spille toppfotball for Arna-Bjørnar har gjort det mulig. I løpet av seks år i rødt har jeg fått med meg to Toppserie-bronser, ett J19-NM-gull og venner jeg vil beholde resten av livet. Til våren er jeg ferdig utdannet sykepleier, og i den anledning passer en overgang til Fyllingsdalen i 2. divisjon bra - et lag jeg tror jeg kommer til å trives godt i. Jeg vil takke alle som jeg har møtt i løpet av mine år i Arna-Bjørnar, både spillere, trenere og støtteapparat. Jeg vil også rette en spesiell takk til Asbjørn Mjelde. Dine bidrag og din tilstedeværelse har vært helt uvurderlig for oss i Arna-Bjørnar. Slike ildsjeler som deg finnes det ikke mange av. Jeg vil ønske alle lykke til med sesongen som kommer. Jeg vil fortsette å følge med og heie på dere hver eneste kamp. Takk for meg,

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift