Keeperkrise avverget i 12 time

Josefine Ervik på utlån fra Vålerenga

Sandra Stavenes uheldig og brakk armen                                         Foto: Astrid Nordhaug, Digitalsport AS

Forspillet foran årets første seriekamp i Toppserien forløp ikke helt uten dramatikk for Arna Bjørnar. Vår australske keeper er som avtalt av gårde og spiller Asia Cup med det australske landslaget, men vår meget solide keeper Sandra Stavenes skulle stå i de første kampene. Men så gikk det ikke bedre enn at Sandra i denne uken gikk bort og brakk armen på isen, og derved sto laget i fare for å reise til Klepp uten keeper i det hele tatt. Godt at klubben da har folk som kan snu seg rundt fort!

I dag inngikk Arna Bjørnar avtale om utlån av Vålerengas andrekeeper Josefine Ervik, avtalen ble omtrent signert mens Josefine satt på Ålesund Lufthavn og ventet på fly forteller Bent Raknes som på denne måten reddet klubben fra en maks uheldig sesongstart. 

Josefine Ervik har spilt for Fortuna Ålesund, LSK og siden 2013 for Vålerenga, hun har også spilt aldersbestemte landskamper for U19 og U23.

Vi takker Vålerenga som sporty var med på å redde situasjonen og ikke minst takker vi Josefine som på kort varsel snudde seg rundt både mht jobb og fotball og sa seg villig til å hjelpe Arna Bjørnar i en prekær sittuasjon. 

Eneste usikkerheten foran sesongstart nå er om Vilde Bøe Risa's skade fra treningskampen mot Avaldsnes er såpass bedret at hun kan spille denne kampen. Vilde har vist med sin teknikk og blikk for spillet at hun er sårt tiltrengt 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift