Seier i sesongdebuten

Klepp - Arna Bjørnar 1-2

Seier i åpningskampen                                       Arkivfoto: Njål Arnar Johansen

Etter en litt dramatisk inngang til første serierunde hvor det lenge så ut til at sesongen skulle starte med alvorlige keeperproblemer i tillegg til andre skadde spillere, roet det hele seg litt ned kvelden før første kamp. Starten på første omgang bar preg av startnerver på begge lagene med tildels smånervøst spill fra begge lag. Arna Bjørnar spilte seg med mange trekk gang på gang frem til Klepps 16m, uten at det resulterte i skudd på mål. Klepp var litt mer direkte, men fikk det heller ikke helt til foran Josefine Ervik i Arna Bjørnars mål. Men etter 1/2 times spill tok Arna Bjørnar mer og mer over spillet, og det var helt fortjent da Lisa Naalsund etter møljespill foran Klepps mål fikk kranglet inn ballen bak Klepps keeper i det 43 minutt. Resten av omgangen var Arna Bjørnars og lagene gikk til pause på stillingen 0-1.

Andre omgang var bare 5 minutter gammel da ballen smalt i tverrliggeren i Klepp buret etter et angrep som hadde fortjent en bedre skjebne. Men 4 minutter senere var Lisa Naalsund nok en gang på rett plass og ekspederte ballen i mål fra skrått hold. Etter dette styrte Arna Bjørnar kampen en periode, men i det 70 minutt slapp Arna Bjørnars forsvar Hege Hansen til, og hun lot ikke sjansen gå fra seg men reduserte til 1-2. Dette var innledningen på en 20 minutters periode hvor Klepp var det førende laget, men Arna Bjørnar hadde likevel en god målsjanse på en kontring i det 81 minutt som burde gitt uttelling. Men den største sjansen hadde likevel Klepp da de på overtid unngikk å score på noe som så ut som en 120% sjanse. Tipper at det er noen som ser for seg den sjansen flere ganger i løpet av kvelden!  Men 1 minutt senere blåste dommeren av kampen og Arna Bjørnar kan glede seg over full pott i serieåpningen. 

Det var ikke noen stor kamp av Arna Bjørnar, men Klepp er heller ikke noe lett lag å spille mot. Innsatsen var det imidlertid ingenting å klage på, og vi mener noe subjektivt at seieen var fortjent. Etter vår mening var 2 målsscorer Lisa Naalsund banens beste, men litt unødvendig bidro litt for tydelig kroppspråk etter en diskutabel dommeravgjørelse til at hun også pådro seg gult kort. 

Arna Bjørnar:  Josefine Ervik, Elise Stenevik, Helene Gloppen, Maria Broechmann, Cecilie Kvamme, Ingrid Stenevik, Karoline Haugland, Amalie Eikeland, Rikke Nygard, Lisa Naalsund, Thea Bjelde (Emilie Nautnes i 64 min.).

I de øvrige kampene var det enkelte overraskelser da Kolbotn slo Sandviken 1-0, Grand Bodø slo Trondheims Ørn 2-1 og ikke minst nykommer Lyn slo Røa 2-1. At LSK skulle slå Vålerenga hadde vi forventet, men at de skulle bli fullstendig overspilt, fraløpt og slått 5-0 var i overkant av det som vi så for oss.

Media:

Bygdanytt:  https://www.bygdanytt.no/sport/i/KvqBO4/Naalsund-skjot-Arna-Bjornar-til-seier-mot-Klepp

BT: https://www.bt.no/100Sport/fotball/Arna-Bjornars-keeperkrise-ble-lost-med-25-minutters-margin--Det-var-pa-hengende-haret-252533b.html

BA: https://www.ba.no/sport/fotball/arna-bjornar/naalsund-dobbel-sikret-tre-poeng-i-sesongstarten/s/5-8-766609

  

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift