Uavgjort på Nadderud

Stabæk-Arna Bjørnar 2-2

Emilie satte inn 2-2 målet mot Stabæk                                                                         Foto: Astrid Nordhaug, Digitalsport

Dagen startet litt dårlig for Arna Bjørnar som pga problemer med bagasjebånd på Gardemoen først ankom Nadderud en knapp time før kamp. Men så rutinert som disse spillerne er tror vi ikke det hadde allverden innflytelse på kampen, men litt endring i rutinene før kampstart ble det jo.

Første omgang var relativt jevnspilt, men med kanskje et lite overtak til Stabæk. Forskjellen på lagene var først og fremst at Stabæks avslutninger på mål var langt farligere enn Arna Bjørnars som ikke fikk dreis på avslutningene. Etter en halv times tid hadde Stabæk en rekke cornere som nesten alle endte opp i farlige situasjoner, og i det 31 minutt lyktes Stabæk med å krangle i mål en scoring etter en forøvrig unødvendig corner. Etter dette jevnet spillet seg ut og begge lag hadde sine sjanser, men ingen av dem greide å omsette sjansene i scoringer og til pause stod det 1-0 til hjemmelaget. 

I andre omgang var det et langt friskere Arna Bjørnar lag som kom på banen og etter 49 minutter utnyttet Lisa Naalsund en glipp fra rutinerte Hjelmseth og utlignet til 1-1. Etter dette bølget kampen litt frem og tilbake og i det 63 minutt fikk Stabæks "nye" amerikaner Fitzgerald skikkelig treff på ballen og scoret nydelig på et langskudd. Men kalddusjen så ut til å oppildne Arna Bjørnar  som etter dette overtok matchen helt og i det 63 minutt fikk de uttelling da Emilie Nautnes satte ballen i mål og derved 2-2.  Samme Emile Nautnes møtte et innlegg 5 minutter senere på nydelig vis og bredsidet ballen i stolpen fra kort hold etter et nydelig forarbeid og klassekontring fra bortelaget. Resten av omgangen "eide" Arna Bjørnar og det hadde ikke vært direkte urettferdig om de hadde tatt seieren i denne kampen. Men som med mange andre kamper disse lagene mellom endte også denne uavgjort og med poengdeling.

Arna Bjørnar gjorde en god kamp, men var litt for puslete foran mål. Selv om Stabæk presset høyt i store deler av kampen, taklet forsvaret det godt og mange gode fremspill ble startet med presise innlegg bakfra. I store deler av kampen styrte Arna Bjørnars midtbane spillet, mens angrepsspillerne hadde en hard kamp mot Stabæks meget gode og rutinerte forsvar. Jamia Fields fikk sin debut i det 90 minutt og fikk selvsagt ikke anledning til å vise seg så mye frem på de 2 minuttene hun var på banen.

De øvrige kampene denne dagen endte med 5-2 seier til LSK mot Røa hvor Røa fikk vist at LSK ikke er uslåelig, mens Klepp snudde 0-2 mot Lyn til hjemmeseier 3-2 på overtid etter at Hege Hansen hadde lobbet ballen over keeper i det 93 minutt. Derved leder LSK tabellen alene med 3 seire, mens Sofie Roman Haug fra LSK overtok toppscorerposisjonen med 6 mål foran Lisa Naalsunds 5 og Guro Reitens 4.          

BT (abo): https://www.bt.no/100Sport/fotball/Arna-Bjornar-spillerne-spiste-maten-i-taxi-halvannen-time-for-kampstart--Det-ble-litt-travelt-253526b.html

Kvinnefotballmagasinet:

 https://www.facebook.com/kvinnefotballmagasinet/?hc_ref=ARTob2holp0DtDh9RghxLqGmgTBQ8pJmvNwVeQAuOIuyTy7rakPGSOCcc7DWUHMNuCg&fref=nf

BA: https://www.ba.no/sport/fotball/arna-bjornar/arna-bjornar-rotet-vekk-to-poeng/s/5-8-778558

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift