Første av tre kamper mot Avaldsnes

Lørdagens bortekamp mot Avaldsnes er den første av tre i løpet av 3 uker, fordi høstkampen mot Avaldsnes er fremskyndet til 4. juli og vi møter i tillegg Avaldsnes i NM førstkommende tirsdag.

Vilde Bøe Risa er tilbake fra to seire mot Irland med A-landslaget.   Foto: Astrid M. Nordhaug - Digitalsport 

Etter en lengre pause på grunn av A- og J19 landslagenes kamper, er vi endelig klar for Toppserien igjen. AB har fått trent godt i pausen og ser frem til en spennende kamp mot Karmøy-laget. Lørdagens motstander har fått en tung start på sesongen, men vi antar at de som vanlig vil vise fremskritt kamp for kamp etterhvert som laget blir mer samspilt.

Vi lar oss ikke lure av tabellplasseringen, Avaldsnes har en rekke kvalitetsspillere som nok er innstilt på å stikke kjepper i hjulene for en 3-poenger til AB. Før sesongen fikk Avaldsnes på plass ny sportssjef i Lena Tyriberget, kjent som landslagstrener for mange av våre aldersbestemte landslagsspillere. De har selv justert ned ambisjonene i forhold til tidligere medaljesesonger, men forrige kamp mot Klepp viste at de ikke er langt unna å kunne klatre på tabellen.

Selv må vi si at vi ikke heller er helt fornøyd med første del av sesongen. Spillemessig utvikler vi oss, men uttellingen kunne absolutt vært bedre. Vi har fått trent godt i perioden, og ser frem til en spennende kamp der vi håper å ta nye steg i spillet vårt. Kampstart er lørdag kl 15:00.

Øvrige kamper denne runden:

16/6 kl  14:00 Trondheims-Ørn - Kolbotn  Vi tror på en jevn kamp, men der bortelaget er favoritter etter en god sesongstart.

16/6 kl 14:00 Sandviken - Lyn  Sandviken er i flyten og vi tror de vil slå de nyopprykkede fra Oslo Vest.

16/6 kl 15:00 Klepp - LSK Kvinner  Klepp har prestert godt, men å slå LSK Kvinner er det ingen som har klart i år. Gjestene tar minst ett poeng.

16/6 kl 15:00 Grand Bodø - Stabæk  Stabæk har ikke overbevist så langt, men vi tror de slår Grand Bodø som sliter.

16/6 kl 15:00 Vålerenga - Røa  Åpen kamp der hjemmelaget bør vinne, men Røa er vanskelig å slå.

Link til Arna-Bjørnar - Avaldsnes:  https://www.ba.no/direktesending/toppserien/avaldsnes-il/avaldsnes-arna-bjornar/v/5-91-12624

De øvrige kampene kan du se her:  ba.no/norgessporten.

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift