Tap 1-0 mot Avaldsnes

I den første av tre sommerkamper mot Avaldsnes ble det tap etter straffescoring av vertenes Francielle Albertos like etter pause.

Lisa Naalsund spilte til mer enn godkjent, til tross for tapet.   Foto: Njål Arnar Johansen

 

Lagene var best i hver sin omgang. Arna-Bjørnar hadde mest ball og dominerte mot et passivt Avaldsnes-lag i første omgang, mens rollene snudde i andre omgang og vertene fikk det ene målet de trengte for å få tre etterlengtede poeng på kontoen. Kampen var slett ikke preget av ufint spill fra noen av lagene, men vi var antagelig vitne til en norgesrekord i antall dømte frispark. Dette medførte naturligvis til svært oppstykket kamp, men trøsten får være at mannen i sort (eller grønt, faktisk) var konsekvent. 

Jamia Fields fikk sin første kamp fra start, og fikk det tøft mot Avaldsnes sine storvokste og tøffe midtstoppere. Lisa Fjeldstad Naalsund på AB sin midtbane spilte en strålende kamp, for øvrig var det helt på det jevne. Den avgjørende scoringen kom etter at dommeren mente at keeper Mackenzie Arnold felte hjemmelagets spiss, Meryll Abrahamsen på vei gjennom. Den brasilianske spilleren gjorde ingen feil og sendte Arnold feil vei, og dermed 1-0. Det tok lang tid før AB var med på notene i 2. omgang, først helt inn i de siste minuttene fikk AB noen farlige overganger som kunne gitt uttelling. Dessverre ville det seg ikke, og 0 poeng med på bussen hjem til Arna.

Ingenting er så fort historie som en fotballkamp, og muligheten for revansje kommer allerede førstkommende tirsdag. Da tar AB imot Avaldsnes til 3. runde i cupen. Kampstart på Arna Idrettspark 19/6 kl 18:00.

BA om kampen:  https://www.ba.no/sport/arna-bjornar/toppserien/ny-nedtur-for-arna-bjornar/s/5-8-820048

BT om kampen (abo):  https://www.bt.no/100Sport/fotball/Arna-Bjornar-gikk-pa-nytt-tap--Vi-har-ikke-stang-inn-for-tiden-256754b.html

 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift