Nok en viktig signering er på plass

Så er det endelig - vi er i havn med re-signering av en av klubbens mest talentfulle spillere. Elise Isolde Stenevik har valgt å forlenge avtalen med Arna-Bjørnar, og vi er svært glade for at hun vil være med og satse videre sammen med oss.

Elise Isolde Stenevik - kjent for sin slepne venstrefot og teknikk - hun satser videre med AB!    Foto: Njål Arnar Johansen

Elise er akkurat ferdig med videregående på Tertnes Toppidrett, og hun har nøye vurdert hvilken retning livet nå skal ta. Som Elise sa til BT i lørdagens avis så blir det fotballen som får hovedfokus de neste årene. Elise kommer fra Florø og flyttet til Bergen som 16-åring da hun begynte på videregående. Nå er de tre årene på Tertnes over, og det blir tid til å prioritere fotball og trening enda mer.

En fornøyd Elise Stenevik har signert ny kontrakt.   Foto: Arna-Bjørnar

Elise sier til arna-bjornar.no:

- Eg har valgt å bli værande i Arna-Bjørnar fordi det er ein kjempefin arena for utvikling, eg trur det er få klubber det ligger like godt til rette for spillerutvikling. I tillegg trives eg veldig godt i både Arna-Bjørnar og Bergen.

I de siste J19-landskampene har Elise stått over på grunn av eksamen, men hun håper hun blir tatt ut til EM-sluttspillet senere i sommer.

Vi Arna-Bjørnar er svært glade for å ha Elise med videre. Elise er reflektert og ydmyk og har de rette holdningene til å utvikle seg enda mer. Vi ønsker Elise lykke til både med landslag og klubblag utover sommeren og høsten, men først er det bortekamp mot Grand Bodø som gjelder.

 

 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift