Arna Bjørnar knuste Trondheims Ørn

Arna Bjørnar- Trondheims Ørn 6-1

Glade spillere sammen med ballhentere fra AB2007 Indre og Ytre Arna  og Bjørnane       Foto: Arna Bjørnar

Arna Bjørnar åpnet høstsesongen med festfotball hjemme på Arna Idrettspark da Trondheims Ørn ble sendt hjem med 1-6 i bagasjen. De første minuttene var Ørn i støtet med flere angrep og akkurat da tydet ikke noe på at det skulle bli lekestue. Men så tok hjemmelaget tak i kampen og før det var gått 10 minutter hadde hjemmelaget 2 målsjanser som kunne gitt mål. I det 12 minutt viste Amalie Eikeland hvorfor hun er en av landets beste spillere da hun først spilte veggspill med en medspiller for deretter å lobbe ballen nydelig over Ørns keeper som tross sin store rekkevidde ikke nådde ballen. Dermed var dagens kamptone satt, for bare 20 minutter senere møtte Maria Brochmann et perfekt innlegg fra Emile Nautnes som hun kunne bredside enkelt i mål. Og Maria Brochmann ga seg ikke med det, i det 21 minutt sendte hun i vei et skudd fra 15 meters hold som snek seg inn langs stolpen og i mål. Allerede 6 minutter senere mottok Vilde Bøe Risa ballen ca. 16-17m ut fra mål og sendte den inn i trøndernes mål via stolperoten. Og derved sto det 4-0 etter 27 minutter og alt tegnet til å bli en festaften for hjemmelaget. Like mye som målene gledet det kjappe og presise spillet som førte til en del av scoringene.

Det ble ikke flere scoringer i 1 omgang, men 2 omgang startet som første omgang hadde sluttet. Arna Bjørnar fikk annulert en scoring fordi ballen hadde vært over linjen før scoringen, men i det 52 minutt fikk Emilie Nautnes et flott innlegg ca. 6-7 m fra mål og det ekspederte hun nådeløst i mål. 3 minutter senere fikk Trondheims Ørn et aldeles unødvendig trøstemål, da et lang fremspill mot mål pakket i målfeltet mellom flere spillere for deretter å sprette i mål til sides for en ellers meget god Mackenzie Arnold som gjennom kampen avverget flere mer vanskelige skuddforsøk enn dette. I det 59 minutt fikk en meget god Cecilie Kvamme også satt ballen i mål og derved fastsatt sluttresultatet til 6-1. Det kunne vært flere scoringer begge veier i sluttminuttene, men gode keepere på begge sider av banen fikk avverget dette.

Den første høstskampen var meget god fra hjemmelagets side og laget var akkurat så mye bedre enn Trondheims Ørn i denne kampen som sifrene viser. Maria Brochmann med sine 2 scoringer fikk bestemannspremien såvidt foran Thea Bjelde. Det var vel fortjent men i dag kunne flere spillere fått prisen uten at noen hadde protestert. Det var kort og godt en god innsats over hele linjen med mange flotte prestasjoner.

Kristina Brudvik fikk sin debut i en toppseriekamp og kom godt fra det.

Høydepunkter fra kampen kan du se her: http://www.arna-bjornar.no/kx/369/16138/files/HL%20AB-Orn.mov

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift