God kamp, men LSK tok alle poengene !

LSK-Arna Bjørnar 2-0

Cecilie spilte en god kamp                                                          Foto: Njål Arnar Johansen

LSK åpnet desider best hjemme i LSK-hallen og satte Arna Bjørnar under press i kampens første 10-12 minuttene. Men tross spillemessig overtak ble det ikke egentlig farlig før i det 12 minutt. Da fikk hjemmelaget legge inn fra venstre og en helt umarkert Guro Reiten bredsidet ballen rett i hanskene på Mackenzie, men skuddet var såpass hardt at istedet for å slå ballen over tverrliggeren ble den slått rett opp i nettaket og derved 1-0 til hjemmelaget. Men så tok Arna Bjørnar desidert over spillet og mellom det 12og 25minutt talte vi 5 gode målsjanser for bortelaget med skudd som bare feberredninger fra keeper enten fistet over tverrliggeren eller ble slått ut til corner. Etter et stormløp fra Arna Bjørnar jevnet kampen seg ut etter en halvtimes spill og alt tegnet til at lagene skulle gå til pause på stillingen 1-0. Men så i det 44 minutt får LSK komme frem på sin venstrekant og Ingrid Moe Wold får gå upresset helt opp i straffefeltet og setter ballen bak keeper i det lengste hjørnet og derved 2-0.

I andre omgang hadde begge lagene sine perioder hvor de førte kampen, men det ble ikke flere scoringer til tross for muligheter til begge lag. Alt i alt var det en jevn kamp, men LSK vant fordi de satte sine sjanser mens Arna Bjørnar ikke gjorde det. I sine beste perioder spilte AB strålende, kjapt og presist, men det hjalp lite når Fiskestrand i LSK-buret var i det umulige hjørnet. Dommertrioen så vi lite til, noe som betyr at de også gjorde en god kamp.

Media om kampen:

VG: https://www.vg.no/sport/fotball/i/XwQQRE/reiten-og-moe-wold-forbedret-lsks-utrolige-statistikk

BT: https://www.bt.no/100Sport/fotball/Seiersrekken-brutt-for-Arna-Bjornar-260051b.html?spid_rel=2

BA: https://www.ba.no/sport/fotball/arna-bjornar/arna-bjornar-imponerte-mot-serielederen/s/5-8-861262?access=granted

Høydepunkter fra alle kampene: http://www.kvinnefotball.no/hoeydepunkter-og-resultater-fra-helgens-kamper

Kvinnefotballmagasinet: https://www.facebook.com/kvinnefotballmagasinet/?hc_ref=ARTZQKQENS_as_Z7-B9IE2OjdO2uaJN87aU2ikO-PFUoP2C6r0oVReNh8HhPurcGsg8&fref=nf&__xts__[0]=68.ARBT6REIE2Ca344Z19rHYjWJrNGG1LD1iLqltHzOjO3fSaySb7lI9ImsncEoZ0aMGAZ15ngHxHxn-OnF0hDChCL0z7ME3eLE_d-bjiP2B1xjhetl6Q7OvciU9yfMzOXj-D6lmwhdo1tl&__tn__=kC-R

 

     

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift