NFF Hordaland - aktiv dag med 120 trenere og spillere i Arna

I forbindelse med Toppserielagets kamp mot Røa arrangerte NFF Hordaland kretssamling for Jenter 2003 og 2004. På Garnes ble det samling og mat, mens interne kretskamper ble spilt både på Garnes og Espeland. På Arna Idrettspark inviterte NFF Hordaland til trenersamling for trenere som trener jenter. KSA-gruppen tok imot gjestene og sørget for bevertning til alle 60 trenere fra hele fotballkretsen.

Trenerne ble tatt imot av alltid blide og energiske Katrine Lund Bjørnsen. Katrine jobber som klubbutvikler i NFF Hordaland med særlig ansvar for jentefotball. Randi Marie Farnes fra Olympiatoppen holdt et interessant foredrag om mental trening før samlingen ble avsluttet med Bård Homstøl, fysisk trener for U21-landslaget. Temaet til Bård var «Fokus på bevegelseskvalitet i fotball for å bedre prestasjon og forebygge skader».

Etter lunch var trenerne på Garnes eller Espeland for å se kretskampene, før spillere og trenere var tilbake for Toppseriekamp på Arna Idrettspark og kampen Arna-Bjørnar - Røa (seier 2-0!).

På vegne av Arna-Bjørnar Fotball Kvinner takker vi alle deltakerne for fremmøtet og håper samtilige hadde en fin dag på Arna Idrettspark. Dette var et godt tiltak fra NFF Hordaland - vi ser frem til å flere slike positive initiativ fra Katrine og NFF Hordaland!

NFF-Hordaland-KatrineBjørnsen

Katrine Bjørnsen - NFF Hordaland

 

Randi Marie Farnes - Olympiatoppen

 

  NFF-BårdHomstøl

NFF - U21 - Bård Homstøl

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift