Kampen om bronsen fortsetter helt til siste kamp !

Vålerenga- Arna Bjørnar 1-1

Amalie scoret AB's mål mot Vålerenga Arkivfoto: Njål Arnar Johansen

Til stor frustrasjon for alle Arna Bjørnars tilhengere som ikke var i Oslo denne dagen sviktet streamingen fra kampene helt i første omgang og noen ganger i andre omgang. Fortvilende når man har en spennende serieinnspurt som den man har i år. Selve tiltaket med streaming fra alle kamper er et stort skritt i riktig retning, men når man først har lagt opp til et forbedret tilbud, er det surt når det svikter akkurat når det er mest spennende.

Nå ble runden enda mer spennende enn den kanskje normalt ville vært når LSK velger å stille med et B-preget lag mot Sandviken for å spare nøkkelspillere til CL kamp mot Brøndby. Sikkert riktig ut fra lagets egne prioriteringer, men litt ugreit i forhold til øvrige lag i toppserien.

Det vi fikk se av første omgang på Intility Arena viste et uvanlig passivt Arna Bjørnar lag. De holdt riktignok Vålerenga til uavgjort ut omgangen, men det var langt fra overbevisende de glimtene vi fikk sett. Andre omgang imidlertid viste et helt annet Arna Bjørnar som førte kampen og som kunne ha scoret flere ganger, men det lyktes ikke å sette ballen i mål før Amalie Eikeland skar inn fra venstresiden og satte ballen forbi Guro Pettersen i Vålerenga målet i det 66 minutt. Selv om Vålerenga hadde sine kontringer styrte AB kampen og kunne fort ha satt flere mål. Men på overtid får Vålerenga 2 cornere etter hverandre og på corner nr. 2 greier Vålerengaspiller Stine Pedersen å plassere ballen i mål. Og derved ender også kampen 1-1, hvorvidt dette var rettferdig totalt sett er vanskelig å si når vi kun så noen minutter av 1 omgang.

Når så Kolbotn slår Stabæk på Nadderud og det ender 0-0 mellom Sandviken og LSK på Stemmemyren, er alt lagt til rette for en spennende siste runde for Arna Bjørnar, Sandviken og Kolbotn. Sandviken og Kolbotn ligger nå begge 2 poeng bak Arna Bjørnar, men pga målforskjellen greier AB seg med 1 poeng i siste kamp mot Klepp mens de 2 andre lagene må vinne sine kamper for å ha en sjanse på bronse.

Alt ligger derfor til rette for en spennende avslutning på Arna Idrettspark søndag 4 november.

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift