Bronsemedaljer etter nervepirrende avslutning

Arna Bjørnar - Klepp 0-0

Det ble mye kjemping og dueller       Foto: Carlos Fernandez

Avslutningen av årets sesong var intenst spennende for klubbene Arna Bjørnar, Sandviken og Kolbotn som alle hadde en reell mulighet til å ta bronsemedaljene i Toppserien 2018. Sandviken og Kolbotn måtte vinne sine kamper samtidig som Arna Bjørnar måtte tape sin siste kamp for at de skulle ta medaljer, mens Arna Bjørnar pga sin suverent mye bedre målforskjell ville ta de siste medaljene med et uavgjort resultat. Arna Bjørnar hadde kanskje den vanskeligste motstanderen i sluttkampen, nemlig sølvvinner Klepp mens Sandviken skulle spille mot svakt plasserte Lyn og Kolbotn mot noe sterkere Vålerenga. Etterhvert som kampen på Arna Idrettspark skred frem kom meldinger om at både Sandviken og Kolbotn ledet sine kamper, noe som gjorde avslutningskampen på Arna Idrettspark utrolig spennende helt til siste spark på ballen. 

Kampen ble ikke noen velspilt kamp preget av mye duellspill og mange sjanser som forble sjanser, det må en ujevn og glatt gressmatte, kraftig vind og stundens alvor ta skylden for. Alt i alt hadde vel Arna Bjørnar de fleste og største sjansene, men dette var ikke dagen med stang inn. Klepp hadde også sine sjanser, hvorav den største var et skudd fra skrå vinkel som strøk på utsiden av stolpen. Men Arna Bjørnars forsvar med Sandra Stavenes som en trygg siste skanse, spilte trygt og sikkert gjennom hele kampen og valgte trygge løsninger når de var presset. Vår konklusjon er derfor at det var en jevn kamp med størst sjanser og et lite overtak til Arna Bjørnar, så ut ifra det var sluttresultatet 0-0 ok. 

Sesongen for Arna Bjørnar har vært god, men litt varierende. Man startet med seier borte mot Klepp og fulgte opp med seier mot Grand Bodø i Vestlandshallen. Men så fulgte et par kamper med stang ut hvor man mistet unødvendige poeng, selv i kamper man burde ha vunnet.Men ut over høsten har stabiliteten blitt mye bedre og laget har klatret på tabellen og vinner derfor en høyst fortjent bronsemedalje. Fortsetter laget utviklingen har vi stor tro på at edlere metall også kan havne i Arna om ikke så lenge.

Vi gratulerer jentene med bronsemedaljene !   

Dommertrioen bommet et par ganger på innkast og offside, men greide seg ellers greit.

En glad bronsegjeng!

 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift