Ny sponsor- og medieansvarlig i Arna Bjørnar

Kjell Åge Kvamme ansatt fra 01.12.2018

Kjell Åge og Synnøve Lien Foto: Arna Bjørnar

Hovedstyret i Arna-Bjørnar Fotball besluttet tidligere i år å ansette en sponsor- og medieansvarlig i klubben. Stillingen støttes med tilskudd fra interesseorganisasjonen Toppfotball Kvinner. Den nyansatte skal jobbe med hele Arna-Bjørnar Fotball generelt, men med Toppserielaget spesielt.

Sponsor- og medieansvarlig skal bidra til å styrke klubbens posisjon både som lokal, regional og nasjonal merkevare. Stillingen skal også sørge for at det lokale sponsormarkedet utnyttes på en optimal måte og slik generere økte inntekter til klubbens drift og utvikling.

Stillingen ble lyst ut i september og klubben mottok en rekke spennende søkere. Et ansettelsesutvalg har vært gjennom flere intervjurunder med kandidatene. Styret har besluttet å ansette Kjell Åge Kvamme i den nye stillingen.

Kjell Åge Kvamme er en lidenskapelig fotballinteressert mann med bred erfaring innen salg og markedsføring.

  • Jeg er veldig glad for å kunne ta del i denne flotte klubben, og vil takke for tilliten som Arna-Bjørnar har gitt meg. Fotball er en idrett som sprer glede, engasjement og tilhørighet, og dette er viktige verdier vi skal ta med oss når vi nå går inn i et nytt og spennende 2019, sier Kjell Åge Kvamme.Jeg ser stort potensiale i Arna-Bjørnar som topplag og klubb, og gleder meg til å være med å løfte Arna-Bjørnar Toppfotball opp og frem!

Kjell Åge starter i jobben 01.12.2018.

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift