Trenerkabalen er endelig bekreftet

Da er det klart; Remi Natvik overtar som hovedtrener for Arna-Bjørnars Toppserielag de kommende sesongene.

Remi Natvik er klar som hovedtrener.   Foto: Arna-Bjørnar Fotball
 
Dermed er trenerteamet i Arna-Bjørnar komplett. I tillegg til Remi som hovedtrener fortsetter Kjetil Lone som assistenttrener, Håvard Smedsgård som keepertrener. Sammen med våre Toppspillerutviklere Stein Arve Lone og Martin Dolvik vil denne gjengen fortsette å utvikle våre gode fotballspillere.
 
Remi Natvik kommer fra jobben som trener for Aalesund 2. Remi kommer fra Stord og har sin utdanning fra Norges Idrettshøgskole. Sine unge 33 år til tross har han lang trenererfaring. Han startet sin trenerkarriere i Oslo i Heming Fotball i 2006 før han vendte nesen hjemover til Vestlandet. Etter å ha trent Stord, Hovding og Fyllingsdalen dro han til Hønefoss og var der utviklingsansvarlig. Han hadde ett år i Fana før han dro til Ålesund hvor han har vært de to siste sesongene som Toppspillerutvikler og trener for Aafk2.
 
Som tidligere kommunisert vil Kjetil Lone ha hovedansvaret frem til den nye hovedtreneren er på plass. Han ser frem til å få Remi på plass:
- Vi i trenerteamet er svært glad for å få inn en kapasitet som Remi. Han er flink til å bygge relasjoner, og vil med sin brede erfaring fra toppfotballen, som spillerutvikler og trener på ulike nivåer, gi oss nye impulser. Remi er strukturert, sterk faglig og har en spillfilosofi som passer godt til Arna Bjørnar.
 

Styreleder i Arna-Bjørnar Fotball Kvinner, Siv Lekven er også svært fornøyd med ansettelsen.

- Det er med stor tilfredsstillelse vi ønsker Remi velkommen til oss. Remi har en bakgrunn som vi syns er spennende. Med hans spisskompetanse spesielt innen spillerutvikling har vi nå en gyllen mulighet til å definere et nytt lag med flere unge spillere. Vi har hatt fokus på å sette sammen et trenerteam som vi mener vil utfylle hverandre godt. Kjetil, Håvard, Martin og Stein Arve med sin kontinuitet vil gi Remi gode forutsetninger for å lykkes i jobben. Remi er i tillegg en trivelig fyr med gode personlige egenskaper som vil gi trygghet i en gruppe som skal få utvikle seg i sitt tempo. Etter de litt spesielle omstendigheter før jul er det godt å kjenne på at omgivelsene fremdeles oppfatter oss som en attraktiv klubb. Interessen for jobben har vært stor, men det er alltid kjekt å kunne komme i mål med førstevalget vårt. Oppsummert, vi gleder oss over ansettelsen. Vi har noen robuste, motiverte spillere som sammen med Remi og resten av trenerteamet vil jobbe videre med den fotballfilosofi som vi er kjent for.

 
Vi ønsker Remi Natvik hjertelig velkommen til Arna-Bjørnar og gleder oss til sesongen 2019!

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift