Eirik Fjeldstad tilbake til Arna Bjørnar

Det sportslige tilbudet i Arna Bjørnar forsterkes ytterligere

Det er en glede å melde at det sportslige apparatet i Arna Bjørnar som allerede blandt landets beste når det gjelder utvikling av toppspillere nå forsterkes ytterligere. Eirik Fjeldstad som tidligere var assistenttrener for toppserielaget i Bjarne Hagens tid vender nå tilbake til klubben, denne gang som trener for klubbens reservelag m.m. Vi har bedt Eirik selv fortelle litt om hvorfor han kommer tilbake og hvilke tanker han gjør seg:

Eirik

Ble trigget av situasjonen som har skjedd nå med mange avganger og responderte godt på samtalen med Martin Dolvik da han ringte meg. Var egentlig forberedt på et pauseår nå, men klarte ikke å si nei til en så spennende jobb da denne muligheten oppstod.

Synes det er spennende at Arna-Bjørnar ikke fremstår som sutrete og bitter, men heller velger å svare med å jobbe med å bli enda bedre på det de allerede er i særklasse best på i Norge, nemlig spillerutvikling. Det skal jobbes med en del tiltak som skal sikre en enda bedre oppfølging av unge spillere i vår region. Dette gjennom sin «Proffstige» og i tillegg ønsker Arna-Bjørnar å styrke andrelaget sitt betydelig for å prøve å utdanne flere toppspillere gjennom sitt system.

Jeg kjenner og både Stein Arve og Kjetil godt, og vet at vi vil kunne samarbeide godt. Det er en klar intensjon om at det skal være god dialog og flyt mellom toppserielaget og rekruttlaget og det har vært spesielt viktig for meg i forhold til å takke ja til denne jobben. Skal vi lykkes med målsettingene som nå er satt er det helt nødvendig at det ikke er tette skott mellom de ulike lagene i klubben, inkludert a-laget. Også Remi (påtroppende a-trener) har vært tydelig på at det er et ønske om at klubben skal jobbe godt med rekruttlaget.

Jeg kjenner og Anitra godt fra før og har et særdeles godt inntrykk av henne. Det er få personer jeg kjenner som jeg opplever så samlende på en gruppe som henne. Alle liker Anitra. Jeg har og fått et godt inntrykk av både Andrè og Martin, så jeg er overbevist om at vi skal utgjøre et godt team.

I tillegg til dette føler jeg at jeg har noe uoppgjort i klubben. Ble alt for kort opphold sist. Jeg er ganske klar på at jeg har mye mer å bidra med inn til Arna-Bjørnar enn det jeg fikk vist under det forrige oppholdet.

Jeg har allerede møtt treningsgruppen jeg skal jobbe med og de ga meg ett godt inntrykk. Lot meg imponere av tempo i spill samt kvalitet i pasningsspillet. Det skal bli spennende å få jobbe med en gruppe som er så dedikert til jobben som skal gjøres. De kommer på trening for å trene.

Av erfaring har jeg som sagt vært ett år på toppserielaget og fikk nyttig erfaring derfra. Før det jobbet jeg i Åsane i mange år både på herre og damesiden. Trente guttelag, juniorlag og rekruttlag før jeg overtok damelaget som vi rykket opp på nest øverste nivå med på første forsøk. Ellers startet jeg min trenerkarriere i min moderklubb Varegg der jeg jobbet på ulike nivåer og roller fra guttelag til a-laget i 3.divisjon. Hadde og ett år på a-laget til Hovding i 3. divisjon. De siste tre årene har jeg trent Nordhordland sitt herrelag.

Da kan vi bare avslutte med å si "Velkommen Eirik" og se med spenning frem til det arbeidet som skal gjøres.

 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift