23. Milica Mijatovic

Solid landslagsspiller fra Serbia

Milica Mijatovic fra Serbia har allerede vist at hun er en solid fotballspiller som også bringer erfaring inn i et ungt Arna Bjørnar lag. Milica er født i 1991 i Beograd i Serbia og har spilt i en rekke klubber både i Serbia og utlandet.  

Klubber:

 Før 2010 Lask Lazarevac, 2010-2011 Sarajevo, 20111-2012 Røde Stjerne Beograd, 2012-2013 Kazygurt, 2015-2016 Røde Stjerne Beograd, 2017-2018 ASPTT Albi (France), 2018-2019 Hammarby, 2019- Arna Bjørnar

Posisjon: Midtbane, angrep

Landslag: Jeg har spilt for Serbias A- landslag i ca. 10 år nå og har pr. nå over 50 kamper. Har scoret noen mål, men er ikke sikker på hvor mange

Utdannelse:

Økonomi og finans, master grad

Spørsmål:

* Du har vært i mange klubber og mange steder, kan du fortelle litt om det?

Ja, jeg har vært innom mange klubber. Jeg startet i Lask Lazarevac som senere skiftet navn til Røde Stjerne, så det er min moderklubb. Fransk, svensk og nå norsk toppserie er det beste fotballnivået jeg har deltatt på.

* Hvorfor valgte du Norge og Arna Bjørnar denne gangen?

Min agent mente at det var en god klubb med et godt miljø som passet meg. Det  jeg selv også se nå tatt i betraktning at spillestilen her passer meg veldig godt.

* Hva tenker du om sesongen 2019  og laget?

Arna Bjørnar hadde en meget god sesong i fjor, så jeg synes vi skal sette som et minimumsmål å gjenta det og aller helst gjøre det enda bedre!

* Hva er dine sterkeste sider som fotballspiller?

Etter min mening tekniske ferdigheter, forståelse av spillet og evne til å samspille med andre.

* Hva er dine fremtidige planer for utdannelse og yrke?

Jeg har pr. nå en masters grad i økonomi og finans. Men jeg tenker på en fremtid innen fotball som kanskje trener eller agent.

* Andre interesser

Jeg liker å fotografere og ser frem til våren hvor jeg kan ta mange flotte fotos i Bergen og de vakre omgivelsene. Dessuten liker jeg å stå på ski.

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift