Årets 3 kamp mot Avaldsnes står for tur

Arna Bjørnar- Avaldsnes . Onsdag 4/7 kl. 18.00 på Arna Idrettspark

Arna Bjørnar- Avaldsnes . Onsdag 4/7 kl. 18.00 på Arna Idrettspark

Helene Gloppen scoret 2 mål mot Grand Bodø - blir det flere mål på henne?                                           Foto: Njål Arnar Johansen

Onsdag ettermiddag kl. 18 møtes Arna Bjørnar og Avaldsnes til årets siste kamp disse lagene imellom på Arna Idrettspark. Kampen er fremskutt pga Avaldsnes deltagelse i Chamions League og er da første kamp i 14 serierunde og er siste kamp i toppserien før sommerferien. 

Arna Bjørnar og Avaldsnes har møtt hverandre 2 ganger denne sesongen - først i serien 16/6 hvor Avaldsnes vant 1-0 på hjemmebane etter straffemål i det 50 minutt og dernest vant Arna Bjørnar 3-2 hjemme i 1/8 finalen i NM etter en dramatisk avslutning hvor Maria scoret alle 3 målene i kampens sluttfase den 19/6. Men nå starter begge lag med blanke ark og skal avgjøre hvem som er de første til å plukke med seg poeng i høstens sesong. Begge lag ønsker også å vise at de er betydelig bedre enn det tabellsituasjonen tilsier.

Avaldsnes har nok ikke hatt den sesongen de hadde ønsket seg med en laber plassering på tabellen, men laget har vist stigende form bl.a. i siste kamp hvor de hentet inn igjen Røas ledelse i en kamp som endte 2-2. Og kampene mellom Arna Bjørnar og Avaldsnes har vært jevne kamper som kunne ha vippet begge veier.

Arna Bjørnar ser ut til å ha kommet over en liten downperiode og har vunnet sine 3 siste kamper mot Vålerenga, Grand Bodø og nettopp Avaldsnes. Holder laget frem slik vi har sett dem i disse kampene har vi stor tro på at det er en fair sjanse for at poengene blir værende igjen i Arna.

I og med at resten av rundens kamper spilles etter sommerpausen venter vi med tips på de øvrie kampene.        

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift