EM for J19 arrangeres i Sveits 18-30 juli

Arna Bjørnar spillere til EM for J19 - Ikke mye sommerferie for disse jentene

Arna Bjørnar spillere til EM for J19 - Ikke mye sommerferie for disse jentene

Rikke, Elise, Emilie og Thea etter kampen mot Avaldsnes                                 Foto: Arna Bjørnar

Etter at Norges J19 lag vant sin kvalifiseringsgruppe har det vært klart at Norge skal delta i årets EM for J19 som skal foregå i Sveits 18-30 juli. 

Det har lenge vært klart at Arna Bjørnar vil stille med minst 3 spillere i mesterskapet, usikkerheten har vært om Rikke Nygard blir tidsnok bra igjen fra sin skade til å være med.  Etter å ha kommet inn i sluttfasen av kampen mot Avaldsnes konkluderte hun selv med at hun ikke var 100% restituert og derfor ikke syntes det var riktig å være med i troppen til Sveits. Fra før av er Emilie Nautnes, Elise Isolde Stenevik og Thea Bjelde uttatt, og etter at de 3 siste er tatt ut er troppen slik:   

https://www.fotball.no/landslag/norge-jenter-19/2018/her-er-j19-landslagets-em-tropp/

Følgende lag er med i EM turneringen:

Gruppe 1. Norge, Spania, Frankrike og Sveits

Gruppe 2. Nederland, Danmark, Tyskland og Italia

Norges gruppekamper er:

18/7 Spania- Norge

21/7 Norge- Frankrike

24/7 Norge - Sveits

Vi tok en liten prat med våre 3 deltagere i mesterskapet etter kampen mot Avaldsnes. De gledet seg til mesterskapet og holdt Spania som favoritt til å vinne turneringen. Egne sjanser vurderte de til at de hadde en fair sjanse til å bli nr. 2 i gruppen og derved gå til sluttspillet, hvor de med litt tur også kunne ta en annen plass. Men som Elise Stenevik sa - alt er mulig i fotball, vi kan fort bli slått ut, men vi kan også vinne på en god dag. 

Et lite hjertesukk til slutt var at det ville bli lite sommerferie på dem i år, allerede 12/7 reiser troppen til Sveits og 5/8 er det ny toppseriekamp mot Trondheims Ørn. Vi ønsker dem en god sommer og lykke til !

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift