Arbeidsseier mot Røa

Arna Bjørnar - Røa 2-0

Arna Bjørnar - Røa 2-0

Seirsbilde sammen med maskotter fra Follese 2009 og ballhentere fra AB Jenter 2006                              Foto: Arna Bjørnar

Arna Bjørnar tok 3 høyst fortjente poeng mot Røa hjemme på "Parken" i en kamp som ikke var spesielt velspilt, men hvor arbeidsinnsatsen var stor. Arna Bjørnar var det førende laget fra start til kampslutt og vi noterte knapt nok en kvalifisert målsjanse fra gjestene. Første omgang startet relativt jevnt, men utover i omgangen økte presset mot Røa-målet og vi noterte flere sjanser som kunne gitt uttelling for Arna Bjørnar. Men i det 35 minutt om det et nydelig innlegg fra venstre kant Amalie Eikeland som Maria Brochmann møtte perfekt og styrte ballen i mål via stolpen. Lagene gikk til pause med 1-0 ledelse til hjemmelaget, men det hadde ikke vært urettferdig om ledelsen hadde vært større.

Andre omgang fortsatte i samme sporet som første omgang og bortsett fra en kort periode hvor Arna Bjørnar lot seg lokke med på Røas duellspill, så dominerte hjemmelaget også denne omgangen. I det 63 minutt fikk Vilde Bøe Risa et innlegg foran mål som hun ikke traff helt klokkereint, men godt nok til at ballen gikk i en bue i mål og derved 2-0. Før det hadde samme Vilde Bøe Risa hatt et langskudd som havnet i tverrliggeren over en Kirvil Schau Odden som som sto med avventende og nok hadde trodd at ballen skulle gå over mål. Arna Bjørnar kontrollerte siste delen av kampen relativt trygt og innkasserte 3 veldig viktige poeng.

Kampen var som sagt ikke veldig velspilt, noe sikkert ikke en humpete gressmatte heller ikke innbød til, men Arna Bjørnar gjennomførte en meget solid kamp mot et av toppseriens formlag og sendte samtidig Røa ut av medaljestriden.

Dommertrioen bommet på en offsidesituasjon som kunne gitt AB-mål, men gjennomførte ellers en god kamp.

304 tilskuere overvar kampen på en litt småsur oktober lørdag.

Vilde Bøe Risa ble utropt til hjemmelagets beste spiller og mottok gavesjekk fra Sparebanken Vest

BT om kampen (abo): https://www.bt.no/100Sport/fotball/Arna-Bjornar-festet-grepet-om-bronsemedaljen-263114b.html

Nettavisen: https://www.nettavisen.no/sport/arna-bjrnar-fikk-luke-i-bronsekampen/3423549458.html

BA (bommer litt på målscorere, men ellers ok) : https://www.ba.no/arna/bergen/sandviken/nytt-steg-mot-medalje-for-arna-bjornar/s/5-8-90632

 

       

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift