Arna Bjørnar skjerper spisskompetansen

Andrea Wilmann fra Stabæk til Arna Bjørnar

Andrea Wilmann fra Stabæk til Arna Bjørnar

Andrea Wilmann Foto: Bernt Raknes

Selv om Arna Bjørnar var det laget som scoret nest mest mål i Toppserien 2018 er god spisskompetanse i avgjørende kamper alltid godt å ha. Og når klubben har ambisjoner om å heve seg ytterligere fra bronsemedaljeposisjonen i 2018, er det derfor kjekt å melde om en spennende overgang til klubben.

Arna Bjørnar har i dag signert en 2 års avtale med Andrea Wilmann som siste sesong spilte for Stabæk og som før det hadde sin fotballtilværelse i talentklubben Lyn og lokalklubben Snarøya. Andrea har spilt 45 kamper for Stabæks Toppserielag de 2 siste sesongene og scoret 17 mål for laget. Andrea har også 35 kamper for aldersbestemte landslag fra J16 til U23. Andrea blir 20 år i desember 2018.

Vi kunne ikke unngå fristelsen å spørre om hvorfor hun valgte Arna Bjørnar som sin nye klubb. "Det virker som en fin gjeng og jeg kjenner flere av dem fra aldersbestemte landslag og klubben virker spennende for videre utvikling" svarer hun.Andrea har slekt på morssiden som kommer fra Haukeland i Arna, og hun bekymrer seg ikke for Bergens regnvær. Hun flytter til Bergen ca. i januar når hun har funnet et sted å bo, og har også tenkt seg muligheten av å begynne å studere i Bergen senere.

Vi ønsker Andrea hjertelig velkommen til Arna Bjørnar !

Det er relativt sjelden at spillere flytter på seg fra Oslo til Bergen (sist i AB var Nora Holstad Berge) og vi tar det som et positivt signal på at kvinnefotballen på Vestlandet for tiden fremstår som interessant for talentfulle spillere fra hele Norge.

Bernt Raknes ønsker Andrea velkommen til Arna Bjørnar

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift