AB forsterker

Kamilla Aabel foto: fotball.no

Sist oppdatert: 10. des 2020 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Kamilla Aabel til  Arna-Bjørnar

Det er en glede å annonsere at Kamilla Aabel har signert for Arna-Bjørnar. Kamilla har de siste årene spilt i Røa, og før det var hun i Vålerenga. Kamilla kommer fra det blide Sørland.

Kamilla forteller at hun opplever AB som en seriøs klubb, med en spennende satsing på gang. Hun gleder seg til å komme til Arna på nyåret og starte oppkjøringen med nye lagkamerater.

 

Hvorfor valgte du å komme til Arna-Bjørnar, Kamilla?

  • Jeg synes det er spennende ambisjoner klubben har presentert. AB har vist interesse over lengre tid, og det passer fint å komme til en klubb som viser at de vil satse på meg. Tidligere har jeg spilt mot Arna-Bjørnar, og nå ser jeg frem til å spille for klubben. Jeg gleder meg virkelig til nye utfordringer og en ny spillestil, og tror at jeg i AB kan utvikle meg som spiller.

 

Hovedtrener Remi Natvik, hvorfor vil Kamilla Aabel bli en viktig spiller for Arna-Bjørnar?

  • Ved å hente Kamilla vil vi tilegne oss rå fysikk og enormt gode ferdigheter, spesielt defensivt i egen boks. Hun er aggressiv i spillestilen og flink til å lese spillet. Jeg tror også hun kan bli meget sentral på offensiv dødball med sine 185 centimeter på strømpelesten. Vi har møtt Røa en rekke ganger, og hun har vært en tøff mostander å hanskes med. Jeg gleder meg til å starte samarbeidet med Kamilla.
Kamilla Aabel

Siv Lekven, leder for Arna-Bjørnar Toppfotball sier at klubben nå ønsker å ta nye steg for å klatre tilbake til toppen av norsk kvinnefotball. Høy kompetanse på trenersiden og ambisiøse spillere er en viktig forutsetning for å få dette til.

  • Vi skal også utvikle oss som klubb og tar i 2021 nye grep for å bli enda mer profesjonelle. Å få på plass en sportssjef og å forsterke øvrig støtteapparat blir viktig, og vi skal fortsette det gode arbeidet som gjøres av Erik Mjelde & co i Utviklingsavdelingen. Norsk kvinnefotball har tatt store steg de siste årene, og nå kjenner vi oss klare for å ta de nødvendige grep som skal til for å henge med.

 

Alle i Arna-Bjørnar gleder seg til å bli bedre kjent med Kamilla og vi ønsker henne hjertelig velkommen til klubben!