Arna Bjørnar greit videre i cupen

Åsane-Arna Bjørnar 1-6

Sist oppdatert: 15. mai 2019 Skrevet av: Tore

Kristina Brudvik spilte hele kampen og fikk også 1 scoring                                     Foto: Hordalandsfotball

Åsane sjokkåpnet kampen med å ta ledelsen 1-0 allerede etter  4 minutters spill på kunstgressmatten på Myrdal. En klarering fra Arna Bjørnar ble sleivet ut over mållinjen og det etterfølgende cornersparket ble kontant headet i mål av Åsane spiller Trine Taule. En god prestasjon av Åsane og et noe tafatt Arna Bjørnar lag i denne situasjonen. Men Arna Bjørnar tok sakte og sikkert over kommandoen i kampen og i det 28 minutt fikk Emilie Nautnes ballen utenfor hjørnet av 16 meteren, dro seg fri og curlet ballen vakkert inn i motsatt hjørne utagbart for keeper.  I det 39 minutt knallet Kristina Brudvik ballen hardt opp i nettaket og roet derved nervene til de fremmøtte AB tilhengerne. Rikke Nygård og samme Kristina Brudvik hadde forøvrig veldig god kontroll på midtbanen og ble mer og mer dominerende jo lenger ut i kampen man kom.

Åsane yppet seg litt med kontringer i starten av 2 omgang, men i det 61 minutt gjorde Rikke Nygård ingen feil alene foran mål, men satte ballen kaldt og rolig forbi en utrusende keeper. Og derved var kampen i realiteten kjørt, Arna Bjørnar overtok mer og mer mens Åsane spillerne virket litt kjørt.  I det 79 minutt økte Milicia Mijatovic ledelsen til 1-4 mens Emilie Nautnes nettet 2 ganger med kort mellomrom i det 83 til 1-5 og det 84 spilleminutt til 1-6. Siste kvarteret av kampen var det et uattall av sjanser til ytterligere flere mål uten at AB spillerne greide å sette flere baller i mål, så derved ble sluttresultatet 1-6.

Arna Bjørnar prøvde ut enda en ny lagoppstilling siden de måtte greie seg uten Lais Araujo og Helene Gloppen, men gledelig å se at spillere som Kristina Brudvik og Maria Østervoll fikk prøve seg og greide seg meget bra.