Cupkamp

Sist oppdatert: 15. jun 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Cup er cup, og alt kan skje når vi møter Brann i cupen onsdag!
I cupen er det vinn eller forsvinn, og det gir et spennende utgangspunkt for det som kan bli en fin opplevelse for Arna-Bjørnar. At motstander er Brann og at kampen spilles på Brann Stadion forsterker opplevelsen enda mer.
Etter forrige kamp i toppserien mot LSK der resultatet ble 2-0 til LSK, oppsummerer vi med at laget presterte godt i banespillet men ikke fikk de forløsende målene som var nødvendig for at kampen skulle ende med seier. Til tross for manglende resultater i form av trepoengere har laget vist god utvikling under Bjarne Hagens ledelse.
Dagens kamp blir en ny mulighet for utvikling og læring mot en god motstander. Bjarne Hagen sier følgende om dagens kamp: «Det blir spennende å se hvor langt vi er kommet i vår prosess i møte mot en god motstander. Det vil gi oss noen svar på hvor vi står som lag.»
Dagens motstander tapte forrige seriekamp borte mot RBK, men ligger fremdeles øverst på tabellen i toppserien. Brann sin hovedtrener Alexander Straus er hentet til Bayern München kvinner etter suksessen i Brann, noe som vitner om at Brann sine resultater ikke er tilfeldige denne sesongen – men et resultat av hardt og målrettet arbeid over tid. Straus leder Brann-laget for siste gang i dag, i det som blir hans avskjedskamp i klubben.
Kampen sendes på nrk.no